Συμπεριφορά που σηκώνει συζήτηση σε παίκτες του ΠΑΟ!

Συμπεριφορά που σηκώνει συζήτηση σε παίκτες του ΠΑΟ!

Συμπεριφορά που σηκώνει συζήτηση σε παίκτες του ΠΑΟ!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



Σε μια περίεργη υπόθεση περίεργης και σίγουρα άδικης συμπεριφοράς, που σίγουρα σηκώνει συζήτηση, από την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού φαίνεται πως έπεσαν δύο παίκτες του Παναθηναϊκού.

Τα θύματα της υπόθεσης είναι οι δύο νεαροί τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος και Αλέξανδρος Ταμπάκης.

Δύο παιδιά 21 και 22 ετών, αντίστοιχα, προερχόμενα απ’ τα σπλάχνα του συλλόγου, τα οποία πριν λίγα χρόνια προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα αλλά πλέον κάνουν μόνο τρέξιμο στο Κορωπί και τους απαγορεύεται ακόμα και να προπονηθούν με… γάντια, κυριολεκτικά.

Προφανώς και δεν είναι και το πιο σώφρων για έναν σύλλογο να εξαντλείται η αυστηρότητά του σε δύο νεαρούς παίκτες που προέρχονται μάλιστα από την Ακαδημία, με φυσική συνέπεια η συγκεκριμένη κατάσταση να γίνεται αντικείμενο συζήτησης (και) στους μικρότερους πιτσιρικάδες που ονειρεύονται να παίξουν κάποια στιγμή στην αγαπημένη τους ομάδα.

Ειδικότερα δε για τον Αναγνωστόπουλο το οξύμωρο είναι ότι πριν από 1.5 μήνα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ως το καλοκαίρι του 2017, ενώ συμμετείχε το καλοκαίρι και στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία ως τρίτος τερματοφύλακας.

Λίγο μετά την απόκτηση του Γιαννακόπουλου, όμως, ο Αναγνωστόπουλος ενημερώθηκε να ψάξει για ομάδα προκειμένου να παραχωρηθεί σε αυτήν ως δανεικός κάτι που δεν κατέστη εφικτό να υλοποιηθεί (και πλέον μπορεί να γίνει μόνο τον Γενάρη), με συνέπεια να τεθεί σε “καραντίνα”, όπως και ο Ταμπάκης.

Ο τελευταίος -που πέρυσι αγωνίστηκε με “ενοίκιο” στη Φένλο, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας- γνώριζε εξ αρχής ότι δεν υπολογίζεται στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει λογική σε τέτοιου είδους μεταχείριση.

Σε αντίθεση με κάποιους άλλους (Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες και Κότσαρης) που ξημεροβραδιάζονταν μέχρι τα ξημερώματα σε μπαράκια της παραλιακής παραμονές των αγώνων με την Μπριζ και την Καμπάλα που έχουν κανονική αντιμετώπιση. Και αν πούμε πως “εντάξει για Μέντες και Κότσαρη ήταν το πρώτο παράπτωμα και δεν έχουν ξαναπροκαλέσει”, το θέμα είναι πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο για τον “Τριάντα”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News