Δεν προπονήθηκε και δεν υπολογίζεται με Μπριζ ο Νάνο!

Δεν προπονήθηκε και δεν υπολογίζεται με Μπριζ ο Νάνο!

Μειώνονται δραματικά οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Νάνο στο πρώτο ματς με την Κλαμπ Μπριζ, την επόμενη Τρίτη στη Λεωφόρο (21:00).


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Από τη στιγμή που ο Ισπανός δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα (δεν θα προπονηθεί ούτε το απόγευμα) σε φουλ ρυθμούς, κάνοντας ατομικό πρόγραμμα, οι πιθανότητες να βρίσκεται στο 100% την ερχόμενη εβδομάδα, μειώνονται δραματικά, με τον Γιάννη Αναστασίου, πλην του Εσιέν, να μην έχει στη διάθεσή του, ούτε τον Ισπανό μπακ.

 Αν ο Νάνο δεν καταφέρει να μπει σύντομα σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων (κάτι που φαντάζει δύσκολο αυτή τη στιγμή), δεν θα τεθεί στη διάθεση του τεχνικού των «πράσινων», με τον Ντάνιελ Πράνιτς ή τον Διαμαντή Χουχούμη να διεκδικούν τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, στο πρώτο ματς με τους Βέλγους στη Λεωφόρο.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber