Συνεχίζονται τα "θέματα" με Βλάντο και Πάβλοβιτς

Συνεχίζονται τα "θέματα" με Βλάντο και Πάβλοβιτς

Με μικροπροβλήματα συνεχίζει ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για το δύσκολο εντός έδρας αγώνα του με την Εφές Αναντόλου.

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν και την Τετάρτη (10/02) στο ΟΑΚΑ, εν όψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (12/02, 21.45) με την τουρκική ομάδα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας.

[ads2]

Τα προβλήματα δεν έλειψαν για το Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος δεν είχε στη διάθεσή του το Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και το Σάσα Πάβλοβιτς που υπέστη διάστρεμμα την προηγούμενη ημέρα στην προπόνηση, καθώς αμφότεροι ακολούθησαν ατομικό.

Εκτός του προπονητικού προγράμματος έμεινε για ακόμα μία ημέρα και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, που υποφέρει το τελευταίο διάστημα από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ακολουθεί θεραπεία. Έτσι κι αλλιώς, άλλωστε, δεν υπολογιζόταν εξ αρχής από το Σέρβο τεχνικό για το ματς με την Εφές Αναντόλου στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News