Πρόβλημα η αποζημίωση της Τρεντίνο για τον Ράιτ

Πρόβλημα η αποζημίωση της Τρεντίνο για τον Ράιτ

Ο Παναθηναϊκός κινείται για την επιστροφή του Τζούλιαν Ράιτ, αλλά δεν υπάρχει buyout κι οι οικονομικές απαιτήσεις της Τρεντίνο την… καθυστερούν.

H Τρεντίνο είναι έκτη στη Serie A κι έχει εξασφαλισμένη θέση στη φάση των «16» του EuroCup κι ο Τζούλιαν Ράιτ πιστώνεται μεγάλο μερίδιο στη φετινή πορείας της, αλλά οι εμφανίσεις του (15π., 7,3ρ., 2,1ασ., 1,7κλ., 1,1κοψ., 1,7λ. σε 27′ & 14,1π., 5,3ρ., 3,7ασ., 1,5κλ., 2,2λ. σε 26′ αντιστοίχως) έφτασαν να μην απασχολούν μόνο τους ίδιους.

[ads2]

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός αθλητικού ψηλού κι αποφάσισε ν’ ασχοληθεί εκ νέου με την περίπτωσή του μετά απ’ την περσινή και σύντομη συνεργασία τους (Οκτώβριος 2014-Δεκέμβριος 2014).

Έχοντας ήδη πληρώσει για την αποδέσμευση των Χέινς (Σάσαρι) & Ουίλιαμς (Σάντα Κρουζ Ουόριορς), ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να το επαναλάβει για χάρη του μέχρι πρότινος παίκτη του, αλλά η υπόθεση της επιστροφής του αποδεικνύεται δυσκολότερη απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς.

Το κάθε άλλο παρά ακριβό συμβόλαιό του δεν περιλαμβάνει buyout, επομένως η ιταλική ομάδα είναι σε θέση να ζητήσει κατά το δοκούν για έναν εκ των καλύτερων παικτών της και με τις υποχρεώσεις της εντός κι εκτός συνόρων να τρέχουν.

Ο Έλληνας εκπρόσωπος του παίκτη ανέφερε στο gazzetta.gr πως οι απαιτήσεις της είναι υψηλές τηρουμένων των αναλογιών και πως οι πιθανότητες είναι 50%-50%, ενώ ο ξένος πως ο Παναθηναϊκός δίνει λίγα. Ακόμη κι αν η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση, η ουσία είναι πως οι απαιτήσεις της καθυστερούν τις όποιες εξελίξεις για τον συγκεκριμένο.

gazzetta.gr on Facebook

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News