O Τάιους χάθηκε για δύο λόγους...

O Τάιους χάθηκε για δύο λόγους...

Εμείς εδώ ούτε αυτιά θα χαϊδεύουμε ούτε θα παραπληροφορούμε τον κόσμο. Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι ο Τάιους ήταν σε πρώτο πλάνο στην ομάδα και από την Παρασκευή γινόντουσαν παζάρια για να ρίξει τις απαιτήσεις του. Το θέμα λοιπόν ήταν από την μία μεριά οικονομικό και από την άλλη επιλογή προπονητή.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ας ξεκινήσουμε με το οικονομικό. Ο Τάιους αξίωνε 1.000.000 $ και ήταν απαγορευτικό για τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός έχοντας πληρώσει τον βασικό του σέντερ με 1.200.000 $ ετησίως δεν υπήρχε περίπτωση να πιάσει τριψήφιο νούμερο για τον δεύτερο ψηλό. Για αυτό το λόγο άλλωστε δεν προχώρησε και του Λάσμε. Η ομάδα προσπάθησε αυτές τις μέρες να του ρίξει τις απαιτήσεις γύρω στις 750.000 $ αλλά τον πρόλαβε η Εφές που δεν είχε πρόβλημα να ξοδέψει το 1.000.000 που ήθελε ο παίκτης. Μην ξεχνάμε ότι πέρσι χρύσωσαν τον Λάσμε με 1.300.000. Ο Παναθηναϊκός έχει ταβάνι περίπου τα 750.000 $ για τον ψηλό που θα αγωνίζεται περίπου 15 λεπτά.

Πάμε και στο αγωνιστικό του θέματος. Χωρίς να γνωρίζουμε επακριβώς τι έχει στο μυαλό του ο Σάλε κρίνουμε μόνο από αυτά που βλέπουμε. Βλέποντας λοιπόν την εμμονή του στον Μιλουτίνοφ που είναι ο ορισμός του ψηλού σέντερ με πιο γρήγορα πόδια και την απόρριψη του Λάσμε και εν μέρει και του Τάιους που δεν το τρέλενε, ίσως ο προπονητής του Παναθηναϊκού να επιθυμεί την απόκτηση ψηλού σέντερ και όχι ημίψηλου. Για αυτό άλλωστε του άρεσε και ο Παπαγιάννης που είναι ψηλός με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Οπότε μένει να δούμε ποια θα είναι η επιλογή του για τον δεύτερο ψηλό και μετά θα αναλύσουμε…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πηγή: trifillakia.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News