3 εκατ. για Καρέλη; Ο επόμενος...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Αρνητική απάντηση στη Χετάφε για την πώληση του Νίκου Καρέλη έχει δώσει ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με τη «LiveSport», οι «πράσινοι» δεν συζήτησαν καν την πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ των Μαδριλένων.
Ο Παναθηναϊκός φέρεται να απάντησε αρνητικά στη Χετάφε, για την παραχώρηση του Νίκου Καρέλη.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ισπανική ομάδα φέρεται να πρόσφερε στους «πράσινους» τρία εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού, με τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» να θεωρούν το συγκεκριμένο ποσό αρκετά μικρό.
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους ενδιαφερομένους, πως θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του Καρέλη, μόνο στην περίπτωση που φτάσει στα γραφεία της, κάποια πρόταση κοντά στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Ενδιαφέρον για τον διεθνή επιθετικό φέρεται να έχει εκδηλώσει και η Άντερλεχτ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Βόμβα« Γάτα: «Ο Παναθηναϊκός ζήτησε από Μπακασέτα να βρει ομάδα, ίσως γίνει το ίδιο και με τον Τσιριβέγια»
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα με τους τραυματίες πριν το Game 5
- Απίθανη ατάκα Αταμάν στον Χέιζ-Ντέιβις στα αποδυτήρια
- Καρφί για τη διαιτησία: Το story της συζύγου του Ναν μετά το Game 4
- Παναθηναϊκός: Ο πανηγυρισμός που σχολίασε ο Γιαννακόπουλος (pic)
