«Έκλεισε» Ευαγγέλου!

«Έκλεισε» Ευαγγέλου!

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Στέφανος Ευαγγέλου, ο οποίος αποχώρησε από την προετοιμασία του Πανιωνίου για να βρεθεί στην Αθήνα και να τελειώσει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η έβδομη μεταγραφή του Παναθηναϊκού αναμένεται να είναι ο Στέφανος Ευαγγέλου. Ο 17χρονος κεντρικός αμυντικός θεωρείται από τα καλύτερα στόπερ στην ηλικία του και στο «τριφύλλι» δεν θα μπορούσαν να τον αφήσουν να χαθεί. Εδώ και πολύ καιρό σας έχουμε πει για το φλερτ των δύο πλευρών, ωστόσο τις τελευταίες μέρες υπήρξε μια σφήνα του Ολυμπιακού, που ωστόσο δεν άλλαξε την κατάληξη.

Ο Παναθηναϊκός, θα είναι ο επόμενος σταθμός λοιπόν του νεαρού αμυντικού, ο οποίος προορίζεται για την ομάδα Νέων, με τον Πανιώνιο να μένει ικανοποιημένο και στο οικονομικό κομμάτι, ενώ κράτησε και ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή. Ήδη ο Ευαγγέλου έχει αποχωρήσει από το Καϊμακτσαλάν όπου προετοιμάζεται η ομάδα της Νέας Σμύρνη και μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους «πράσινους».

Το φλερτ αυτό υπάρχει από τον περασμένο Γενάρη, όταν και ο Πανιώνιος έκανε την κρούση για τον Μουζακίτη, ωστόσο τότε οι κυανέρυθροι δεν παραχώρησαν τον νεαρό στόπερ, κάτι που έγινε τώρα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News