Sold Out με Μπριζ

Sold Out με Μπριζ


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



Παροξυσμός στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Μπριζ την Τρίτη! 

Οι οπαδοί του «τριφυλλιού», εξαφάνισαν μέσα σε 6.30 ώρες τα εισιτήρια που κυκλοφόρησαν το πρωί της Πέμπτης για το κρίσιμο παιχνίδι στο πλαίσιο της τρίτης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Το γεγονός αυτό δείχνει την μεγάλη δίψα του κόσμου να βρεθεί κοντά στην αγαπημένη του ομάδα και να την… σπρώξει ώστε να εξασφαλίσει ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς.

Η ΠΑΕ ενημέρωσε, πως σε περίπτωση που γίνει επιστροφή εισιτηρίων από τους Βέλγους, τότε θα ενημερώσει αμέσως για την διάθεσή τους…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα με αντίπαλο την Brugge και ευχαριστεί θερμά τον κόσμο για την ανταπόκρισή του.

Τόσο μέσω διαδικτύου όσο και από το box office του γηπέδου, δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια και ως εκ τούτου παρακαλούμε τους φιλάθλους να μην προσέρχονται γι’ αυτό το σκοπό στα εκδοτήρια του “Απ. Νικολαϊδης”.

Σε περίπτωση επιστροφής -έστω και περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων- θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ στο pao.gr για το ακριβές πρόγραμμα διάθεσής τους».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News