Χορηγία Σειρηνάκη στον Ερασιτέχνη

 Χορηγία Σειρηνάκη για Ριτζάκη


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



Στο Πανευρωπαϊκό της Βουλγαρίας θα αγωνιστεί ο πυγμάχος του «τριφυλλιού» χάρη στη συμβολή του γνωστού κινηματογραφικού παραγωγού ο γιός του οποίου είναι αθλητής του τμήματος.

Την τιμή να εκπροσωπηθεί σε διεθνή διοργάνωση πυγμαχίας μετά από επτά χρόνια θα έχει ο Παναθηναϊκός, αφού ο Θοδωρής Ριτζάκης θα συμμετάσχει τελικά στο ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στη Βουλγαρία.

Για να συμβεί αυτό βέβαια, προηγήθηκε η προσπάθεια του προπονητή του τμήματος, Γιάννη Αϊδινιώτη, για την εύρεση χορηγών, η οποία απέφερε καρπούς. Όσο για τους χορηγούς; Ο γνωστός κινηματογραφικός παραγωγός στο χώρο των αισθησιακών ταινιών, Δημήτρης Σειρηνάκης ο γιός του οποίου είναι αθλητής του τμήματος, καθώς και ο επιχειρηματίας, Βασίλης Καλέας, ανέλαβαν το κόστος της μετακίνησης του «πράσινου» Πρωταθλητή αλλά και του κόουτς… Ο τελευταίος, ευχαρίστησε θερμά μέσω της «Π» τους δύο χορηγούς αλλά και ταξιδιωτικό γραφείο της Κρήτης που επίσης συνέβαλε.

Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό

Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber