Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από τη Μπριζ

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από τη Μπριζ



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Την προσθήκη των Σινάν Μπολάτ και Ζαν Σαρλ Καστελέτο ανακοίνωσε η Μπριζ, πέντε ημέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για τα προκριματικά του Champions League.

Διπλή ενίσχυση για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, Κλαμπ Μπριζ. Οι Βέλγοι πέντε ημέρες (28/7, 21:00) πριν το ματς στη Λεωφόρο ολοκλήρωσαν τον μονοετή δανεισμό του 38χρονου τερματοφύλακα, Σινάν Μπολάτ, που ανήκει στην Πόρτο και την απόκτηση του 20χρονου αμυντικού, Ζαν Σαρλ Καστελέτο.

Είχε δημιουργηθεί κενό στη θέση κάτω από τα δοκάρια με την αποχώρηση του Ματ Ράιαν για τη Βαλένθια και η Μπριζ προχώρησε στην προσθήκη ενός πολύπειρου παίκτη, που την περασμένη σεζόν έκανε 12 συμμετοχές.

Ο νεαρός μπακ αγωνιζόταν στην Οσέρ και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Προέρχεται από γεμάτη σεζόν, καθώς έκανε 34 συμμετοχές στην περυσινή σεζόν.

Μένει να δούμε αν θα δηλωθούν για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Κάποια Μέσα στο Βέλγιο κάνουν λόγο ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News