Το "βλέμμα" στους τραυματίες
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Στις προπονήσεις επανέρχονται από σήμερα (7/9) οι παίκτες του Παναθηναϊκού , με τον Γιάννη Αναστασίου να δίνει ιδιαίτερη προσοχή στους τραυματίες Νίνη και Βέμερ.
Δουλειά… πιάνουν ξανά από σήμερα (7/9) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά το ρεπό της Κυριακής (5/9). Πρόκειται για το τρίτο σε διάστημα έξι ημερών, που έδωσε ο Γιάννης Αναστασίου εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος για τις Εθνικές ομάδες.
O προπονητής των «πρασίνων» και οι συνεργάτες του έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στους τραυματίες Γιενς Βέμερ και Σωτήρη Νίνη. Οι δύο ποδοσφαιριστές τις προηγούμενες ημέρες δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα της ομάδας.
Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός θέλει να… τσεκάρει με την επιστροφή τους, το βαθμό ετοιμότητας τους ενόψει και του ματς της Κυριακής (13/6) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 3η αγωνιστική της Superleague.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νίστρουπ: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός – Γκρασχόπερς 3-0
- Παναθηναϊκός – Γκρασχόπερς 3-0: Τα γκολ και τα highlights
- Παναθηναϊκός: Και τώρα πρόβα τζενεράλε - Ημέρα, ώρα και αντίπαλος
- Παναθηναϊκός: Εντυπωσιακή προσέλευση στη Λεωφόρο με Γκρασχόπερς
- Αντίπαλος Παναθηναϊκού: Βαριά... τριάρα για την Πάκσι