Σεναριολογία για τρεις

Σεναριολογία για τρεις


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



“Φωτιά” πήραν τα δημοσιεύματα από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα.

Έτσι λοιπόν, μετά τους Ζέμπου και Αθανασιάδη, άλλα τρία ονόματα βρίσκονται στο προσκήνιο.

Ο πρώτος είναι ο Άντριου Χογκ που μας είναι γνωστός από τη θητεία του στην Καλλονή με την οποία κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις εδώ και δύο χρόνια. Ο διεθνής Μαλτέζος τερματοφύλακας ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Καλλονή πριν λίγο καιρό και υπολογίζεται πως αν ο Παναθηναϊκός αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτησή του θα χρειαστούν περίπου 300.000-400.000 ευρώ ως αποζημίωση στους “νησιώτες”. Το συμβόλαιο του 30χρονου ποδοσφαιριστή ανέρχεται στις 120.000 ευρώ.

Το δεύτερο όνομα είναι αυτό του Αργεντινού διεθνή Όσκαρ Ουστάρι που είχε ακουστεί στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιο του 29χρονου παίκτη της Νιούελς Ολντ Μπόις λήγει τον Δεκέμβριο και οι Αργεντινοί θα έλεγαν το “ναι” σε ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ, αντίστοιχο και του συμβολαίου του δηλαδή. Ο Ουστάρι έχει αγωνισθεί και στις Ιντεπεντιέτε, Χετάφε, Μπόκα Τζούνιορς, Αλμερία και Σάντερλαντ.

Ο τρίτος που ακούστηκε είναι ο Ιταλός διεθνής Μάρκο Αμέλια που έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν. Ο πρώην παίκτης των Ρότσα Πριόρα, Μίλαν, Τζένοα, Παλέρμο, Πάρμα, Λέτσε και Λιβόρνο δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο και αυτό θα έκανε πιο εύκολη μία πιθανή μετακίνησή του. Το συμβόλαιό του ανέρχεται στις 400.000 ευρώ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News