"Χαμός" με Εσιέν, αλλά...

"Χαμός" με Εσιέν, αλλά...

[ads]
[ads]

Ντόρος δημιουργήθηκε με τη φωτογραφία των παικτών του Παναθηναϊκού που έκαναν πεντικιούρ σήμερα στο Κορωπί και σ’ ένα βαθμό δικαιολογημένα μια και δεν πρόκειται για μία συνηθισμένη εικόνα.

[ads2]

Πλην όμως θα πρέπει να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα που προκύπτουν από το ρεπορτάζ.

Στη συγκεκριμένη διαδικασία συμμετείχαν όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Επιπλέον, ο καθαρισμός των ποδιών συνηθίζεται στις ομάδες διότι οι αθλητές (ειδικά οι ποδοσφαιριστές) αντιμετωπίζουν συχνά “θέματα” με τα κλειστά παπούτσια και την τριβή των κάτω άκρων.

Και τέλος, το συνεργείο που πήγε σήμερα στο Κορωπί δεν το έκανε για πρώτη φορά αλλά για πολλοστή στη διάρκεια της παρούσας σεζόν και όχι μόνο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr