Έρχεται σχεδόν όπως έχασε η Μπριζ

Έρχεται σχεδόν όπως έχασε η Μπριζ


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ελάχιστα πράγματα μπορεί να αλλάξει αυτή τη στιγμή στη Μπριζ, ο Μισέλ Πρεντόμ, όπως ανέφερε μετά την ήττα (2-1) από τη Σιντ Τρούιντεν στην πρεμιέρα του βελγικού πρωταθλήματος.
Το «τριφύλλι» φιλοξενεί τη Μπριζ την προσεχή Τρίτη στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ κι αν ο Γιάννης Αναστασίου μαζί με τους συνεργάτες του παρακολούθησαν προσεκτικά το παιχνίδι, θα μπορούν να προετοιμάσουν ακόμα καλύτερα τους «πράσινους».

Ο λόγος, είναι πως η βελγική ομάδα παρουσίασε πολλά κενά και παρά το γεγονός πως προηγήθηκε στο σκορ απέναντι στη Σιντ Τρούιντεν, δέχθηκε την ανατροπή και μάλιστα, δεν κατάφερε να εκμεταλλετυτεί ούτε το αριθμητικό της πλεονέκτημα στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα.

«Έχουμε προβλήματα και δεν μπορώ ν’ αλλάξω και πολλά πράγματα αυτή τη στιγμή» είπε ο Μισέλ Πρεντόμ μετά το παιχνίδι.

Μάλιστα, έκανε ειδική αναφορά στον τερματοφύλακα, Μπολάτ που είναι ανέτοιμος, τον αμυντικό Ντουάρτε που δεν έχει βρει ακόμα αγωνιστικό ρυθμό, τον μέσο Ραφαέλοφ, ο οποίος, όπως τόνισε ο Πρεντόμ, είναι με… μισή προπόνηση και ο Ιθκιέρδο έχει ακόμα δρόμο να καλύψει για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα της Μπριζ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News