Τα ίδια έλεγαν για Σισέ και Μπεργκ

Και ο Σισέ και ο Μπέργκ… σαπάκια ήταν όπως ο Εσιέν…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στην Ελλάδα όλοι έχουν έναν προπονητή , αλλά εσχάτως και έναν γιατρό μέσα τους. Ολοι κάποια στιγμή κάνουμε τους προπονητές και λέμε γιατί δεν έβαλε τον έναν, γιατί έβαλε τον άλλον και άλλα τέτοια. Και στο τέλος , όταν δούμε ότι ο εκάστοτε προπονητής έχει δίκιο τότε δεν λέμε ότι κάναμε εμείς λάθος. Που το πάω ; 

Μα που αλλού…στο θέμα Εσιέν. Πήγε στην Γερμανία, για να κάνει μία επέμβαση, που είναι πλέον από τις πιο γρήγορες –όσον αφορά την αποκατάσταση των αθλητών-και αναμένεται τέλος Αυγούστου να είναι διαθέσιμος. Δεν λέω ότι δεν είναι απώλεια για τον Παναθηναϊκό, που δεν θα τον έχει στα προκριματικά. 
Αλλά όταν ο κάθε αθλητής δεν είναι έτοιμος να κάνει οποιαδήποτε επέμβαση, πρέπει να τον σέβεσαι. Αυτό έγινε προσπάθησε με συντηρητικό πρόγραμμα , να ξεπεράσει το πρόβλημα και τελικά και ο ίδιος κατάλαβε, ότι θα απαλλαγεί μία και καλή με αυτή την επεμβατική θεραπεία το πήρε απόφαση και πήγε. Από την ημέρα, που ανακοινώθηκε αυτό για τον Εσιέν ο καθένας γράφει το μακρύ του και το κοντό του. Ότι είναι σαπάκι ο Εσιέν, ότι είναι παλτό και άλλα τέτοια γραφικά.

Και αυτό επειδή έχει ένα σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών, που θα το ξεπεράσει όπως και άλλοι παίκτες με αυτό που θα κάνει τώρα. Χρόνια τώρα το να πουλάς μιζέρια και γκρίνια στον Παναθηναϊκό είναι μόδα και βρίσκεις ανταπόκριση . 

Αντίθετα αν βγεις να πεις κάτι θετικό για την ομάδα ανάλογη ανταπόκριση δεν βρίσκεις. Για παράδειγμα και να καταλάβετε τι λέω. Πέρυσι τέτοια εποχή κόπηκε ο Αλφάρο από τις ιατρικές εξετάσεις επειδή είχε κομμένο χιαστό. Αντί να πουν όλοι μπράβο, που το είδαν , είπαν ότι «μας κοροϊδεύουν δεν έχουν λεφτά να δώσουν και το έριξαν στις ιατρικές εξετάσεις». 
Η εξέλιξη του Αλφάρο έδειξε ότι τελικά είχε θέμα με τον χιαστό και δικαιώθηκε η επιλογή του Παναθηναϊκού να μην τον πάρει. Οι ίδιοι που τα έλεγαν αυτά για τον Αλφάρο λένε τώρα ότι «καλά είχε τέτοιο θέμα και πέρασε από ιατρικά ο Εσιέν;». Δηλαδή να μην κοπεί ένας παίκτης στα ιατρικά επειδή έχει κομμένο χιαστό και να κοπεί ένας παίκτης στα ιατρικά επειδή έχει ένα οίδημα στον προσαγωγό, κάτι σύνηθες σε παίκτες και το οποίο αντιμετωπίζεται. Δεν τους πιάνεις πουθενά. 
Είπαμε πούλα μιζέρια στον Παναθηναϊκό και ελπίδα στον Ολυμπιακό και θα πας μπροστά. Θυμηθείτε απλά πόσο μέσα έπεσαν όσοι έλεγαν, ότι ήταν σαπάκια ο Σισέ και ο Μπέργκ. Το ίδιο μέσα θα πέσουν τώρα και με τον Εσιέν. Οι απαντήσεις δίνονται στο γήπεδο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News