Παναθηναϊκός και στα κουλουάρ

 Πανάθα και στα κουλουάρ…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Με στόχο να κρατήσουν ψηλά τη σημαία του Παναθηναϊκού και να πλασαριστούν όσο το δυνατόν ψηλότερα, ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται αυτό το σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ. 

Ο Παναθηναϊκός, που βρίσκεται σε στάδιο ανοικοδόμησης θα εκπροσωπηθεί τελικά από επτά αθλητές, αφού η μεγάλη ατυχία με τον Παναγιώτη Λάσκαρη που έμεινε τελικά εκτός αγώνων, στερεί απ’ το «τριφύλλι» τις πιθανότητες για ένα μετάλλιο αλλά και βαθμούς στη γενική κατάταξη.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, το χορό άνοιξε η Χριστίνα Μαρούδα το πρωί του Σαββάτου στις 9.30 με τη συμμετοχή της στον προκριματικό των 100 μέτρων με εμπόδια, όπου πέρασε στον τελικό. Το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 6.15 μ.μ. η Πηγή Σταυρόπουλου θα δώσει το παρών στον τελικό του άλματος εις μήκος.

Τέλος, η ομάδα σκυταλοδρομίας του «τριφυλλιού», Παναγιώτης Αλαμπρίτης, Παναγιώτης Θανάσουλας, Χρήστος Κοσμίδης και Λουκάς Κιμπεζής θα κλείσει την αυλαία της πρώτης μέρας στις 10 μ.μ. Η προσπάθειες των αθλητών του Παναθηναϊκού για διάκριση θα συνεχιστούν αύριο με την Έλενα Λεβεντάκη να συμμετέχει στον τελικό των 5000 μέτρων που θα πραγματοποιηθεί στις 7.40 μ.μ.
Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα και το προπονητικό τιμ των Ζήση Κούρελλου και Απόστολου Μόσχου ευελπιστούν σε καλές εμφανίσεις.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News