Το 'χει ο Πέτριτς!

Το έχει ο Μλάντεν!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Μλάντεν Πέτριτς είναι ο μοναδικός από το ρόστερ του Παναθηναϊκού που έχει σκοράρει εναντίον βελγικών ομάδων σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει από χθες στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τα κρίσιμα παιχνίδια των προκριματικών του Champions League με αντίπαλο την Κλαμπ Μπριζ. Ο Γιάννης Αναστασίου και οι ποδοσφαιριστές του ετοιμάζονται για τα ματς με τους Βέλγους, με την… παράδοση να μην είναι ευνοϊκή για το «τριφύλλι». Υπάρχει η αισιοδοξία πως αυτή η αρνητική παράδοση θα «σπάσει» στα παιχνίδια με την Κλαμπ Μπριζ, με τους «πράσινους» να είναι πανέτοιμοι για να τα καταφέρουν. Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, μάλιστα, υπάρχει κι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος σε αντίθεση με την ομάδα έχει θετική παράδοση απέναντι στους Βέλγους. Ο Κροάτης επιθετικός του «τριφυλλιού» στο παρελθόν έχει καταφέρει να σκοράρει απέναντι σε ομάδες από τη συγκεκριμένη χώρα.

Όχι απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ γιατί δεν την έχει αντιμετωπίσει, αλλά απέναντι σε Άντερλεχτ και Σταντάρ Λιέγης! Μάλιστα πέτυχε και τρία γκολ… κολλητά, σε διάστημα λιγότερο του ενός μήνα. Ο Πέτριτς έβαλε το πρώτο γκολ απέναντι σε Βέλγους στις Βρυξέλλες. Ήταν 18 Μαρτίου 2010 όταν ο Κροάτης με τη φανέλα του Αμβούργου σκόραρε στην ήττα των Γερμανών (4-3), οι οποίοι προκρίθηκαν από το σκορ που είχαν πάρει στον πρώτο αγώνα. Το… σερί του Πέτριτς συνεχίστηκε και την 1η Απριλίου 2010, όταν σκόραρε στο 2-1 επί της Σταντάρ Λιέγης στο Αμβούργο, ενώ στον επαναληπτικό και στο 1-3 των Γερμανών, ο Κροάτης πέτυχε δυο από τα τρία τέρματα της ομάδας του.

Πέρσι δεν κατάφερε να βρει δίχτυα με τον Παναθηναϊκό απέναντι στη Σταντάρ, με το γκολ των «πράσινων» στη Λεωφόρο να προέρχεται από μπαλιά του Μπεργκ και κόντρα σε σώμα αμυντικού πριν καταλήξει στα δίχτυα. Ο φορ του «τριφυλλιού» έχει, δηλαδή, 50% επιτυχίας κόντρα στους Βέλγους σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα. Σε έξι ματς, έχει βρει δίχτυα στα τρία από αυτά και συνολικά τέσσερις φορές. Συνεπώς, μπορεί να αποτελέσει μια έξτρα λύση για τον Αναστασίου έτσι ώστε να μπει η μπάλα στα δίχτυα και φυσικά μια παραπάνω απειλή από πλευράς Παναθηναϊκού για την Μπριζ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News