Ανανέωσε ο Μπέλλος

 Μένει ο Μπέλλος!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τη μαχητική ψυχή του θα καταθέτει και τη νέα αγωνιστική σεζόν στα ταραφλέξ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Χρήστος Μπέλλος που έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας τους. 

Ο 35χρονος διαγώνιος που επέστρεψε στο «τριφύλλι» στα μέσα της περασμένης σεζόν, προσφέροντας πολλά στην ομάδα, τα έχει βρει σε όλα με τους «πράσινους» και στις αρχές της εβδομάδας η υπόθεση θα κλείσει και τυπικά. 
Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη προχωρήσει στην απόκτηση του Βραζιλιάνου διαγώνιου, Γουίντσον Φερέιρα μαζί με τον οποίο ο Μπέλλος θα αποτελέσουν το δίδυμο της νέας σεζόν.

Θυμίζουμε ότι ο άσος του «τριφυλλιού» που αγωνίστηκε ως βασικός διαγώνιος στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, ολοκλήρωσε τη σεζόν όντας ο τρίτος σκόρερ της ομάδας με 288 πόντους. Συνολικά, κατετάγη 9ος μεταξύ των κορυφαίων επιθετικών του Πρωταθλήματος, ενώ ήταν 37ος στις τελειωμένες επιθέσεις με 237 / 516 ήτοι 45,93%.

Πλέον στον Παναθηναϊκό έχουν ρίξει το βάρος στην απόκτηση του ακραίου θα ολοκληρώσει την μεταγραφική ενίσχυση για φέτος το καλοκαίρι. Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, έχει προκρίνει κι εξετάζει τρεις περιπτώσεις από την αγορά του εξωτερικού. Πρόθεση του τεχνικού των «πρασίνων» είναι να κλείσει η υπόθεση μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News