Ξεχωρίζουν Χαραλαμπόπουλος και Παπαγιάννης
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού είναι εκ των κορυφαίων στις στατιστικές κατηγορίες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στον Βόλο.
Η Εθνική ομάδα δεν έδειξε το πρόσωπο που θα ήθελε στην πρώτη φάση της διοργάνωσης κι αποστολή της στη συνέχεια της διοργάνωσης δεν είναι εύκολη, ωστόσο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος κι ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν εκ των κορυφαίων στις στατιστικές κατηγορίες.
Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού είναι τέταρτος σκόρερ με 48 πόντους, μόλις τρεις λιγότερους από τον πρώτο Κορκμάζ, τον οποίο όπως και τους υπόλοιπους Τούρκους θα βρει μπροστά της το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στη συνέχεια της διοργάνωσης.
Όσον αφορά στον σέντερ του «τριφυλλιού» βρίσκεται στην τρίτη θέση των κοψιμάτων (8) και στην τέταρτη στη λίστα με τα περισσότερα ριμπάουντ (29).
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Λεσόρ, Οτούρου και ένας συνοδευτικός - Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πρόβλημα με τα λεφτά»
- Chat GPT: Η πρόβλεψη για το αποτέλεσμα στο Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός
- Η «χρυσή γενιά» του Παναθηναϊκού: Οι 4 παίκτες «χρυσάφι» για την επόμενη μέρα
- Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή που θέλει ο Μπενίτεθ για την επίθεση
- «Τελειώστε» τον Ολυμπιακό: Τι κερδίζει ο Παναθηναϊκός ως τρίτος