"Ψάχνεται η Μπριζ"

Παναθηναϊκός, Ενημέρωση για Παναθηναϊκό, Παναθηναικος, Panathinaikos24


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στο γεγονός πως η Μπριζ ακόμα… ψάχνεται, στάθηκε ο Βέλγος αναλυτής Βιμ Ντε Κόνινκ. Mind Games οι Βέλγοι… λίγο πριν το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Οι εκτιμήσεις από πλευράς Μπριζ, κάνουν λόγο για ομάδα που ψάχνεται και αντιμετωπίζει προβλήματα, στην αρχή της σεζόν. Και αν τα αποτελέσματα το… δείχνουν αυτό, στον Παναθηναϊκό δεν πρέπει και δεν θα αποπροσανατολιστούν ενόψει του αυριανού αγώνα.

Ο Ντε Κόνινκ μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Stadion» εκφράζοντας τις απορίες του, ενόψει της ετοιμότητας της Μπριζ ενόψει του αγώνα της Λεωφόρου.

Αναλυτικά είπε:

«Ακόμα και ο Μισέλ Πρεντόμ θεωρώ ότι απορεί… Ακόμα ψάχνεται… Η Μπριζ έχει εκτεθεί στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, τόσο στο Σούπερ Καπ με τη Γάνδη, όσο και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη Σιντ Τρούιντεν.

Η δική τους απόδοση επηρεάζει πολύ και την υπόλοιπη ομάδα. Είναι αυτοί που πρέπει να στηρίξουν τον έναν επιθετικό που παίζει μπροστά τους, όμως θα πρέπει παράλληλα ο ένας αμυντικός χαφ να αποδώσει στον μέγιστο βαθμό για να μπορέσει να καλύψει και τους άλλους δύο».

Σε κάθε περίπτωση καμία ομάδα δεν μπορεί να είναι απολύτως έτοιμη, τέτοια εποχή, ωστόσο αρκεί να θυμηθεί κανείς τα… περσινά και τα προβλήματα που παρουσίαζαν και έβγαζαν προς τα έξω οι της… Σταντάρ Λιέγης, προσπαθώντας να ρίξουν στάχτη στα μάτια… στο «τριφύλλι»


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News