Προτάθηκε ο Τζόουνς!
Όσο δεν κλείνει ο ψηλός που θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Ραντούλιτσα στη θέση “5” τόσο θα αυξάνονται τα δημοσιεύματα που θα στέλνουν και άλλους παίκτες στον Παναθηναϊκό.
Αυτή τη φορά ήρθε σενάριο από την άλλη άκρη του Ατλαντικού που αναφέρει πως ο Ντουέιν Τζόουνς προτάθηκε στον Παναθηναϊκό.
Πρόκειται για τον, ύψους 2,11 μέτρων, Αμερικανό σέντερ με καριέρα στο ΝΒΑ σε Σέλτικς, Καβαλίερς, Μπόμπκατς και Φοίνιξ Σανς!
Έκτος όμως από το ΝΒΑ έχει αγωνισθεί και σε 5 ομάδες της αναπτυξιακής λίγκας του ΝΒΑ (D-League) και συγκεκριμένα στις Florida Flame, Iowa Energy, Idaho Stampede, Austin Toros & Texas Legends.
Τους τελευταίους μήνες αγωνίζεται στους Leones De Santos Dominingo της Δομινικανής Δημοκρατίας, ενώ έχει περάσει και από την Ευρώπη και συγκεκριμένα την Εφές Πίλσεν.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα χρήματα που βρέθηκαν ψηλά στην ντουλάπα ποιανού είναι;»
- Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός σήμερα (24/10) στο μπάσκετ – Το κανάλι με Καρδίτσα
- Παναθηναϊκός: Σενάριο για Μαυροπάνο – Τι ζητά η Γουέστ Χαμ
- Διαμαρτυρίες Μπαρτζώκα μετά τη Φενέρ - Χειροκρότησε τους... διαιτητές! (vid)
- Ξέσπασμα Μπόγρη για το σκάνδαλο: «Νόμιζαν ότι είναι άτρωτοι – Δεν πήγαν να θάψουν τα λεφτά σε ένα χωράφι!» (vid)