Του έσπασε τα δόντια ο "Ταύλα"
Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να διακομιστεί ο Τομ Ντε Σούτερ, αφού μετά από τη σφοδρή σύγκρουση που είχε με τον Στάθη Ταυλαρίδη αποχώρησε με κάποια σπασμένα δόντια από το χθεσινό ματς στη Λεωφόρο.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Με… σουβενίρ μερικά σπασμένα δόντια αποχώρησε από τη χθεσινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπριζ στη Λεωφόρο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League o Τομ Ντε Σούτερ.
Ο επιθετικός της βελγικής ομάδας πέρασε στο 71’ αντί του Μπολινγκολί στην αναμέτρηση και μετά από μία σύγκρουση που είχαν οι δυο τους κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης έχασε μερικά δόντια.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο Βέλγιο, χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Αν δεν πήγαινε για Ομπράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός δεν θα άφηνε τον Πασκουάλ να πάει στο Ντουμπάι» (vid)
- Παναθηναϊκός: Το τηλεφώνημα Αλαφούζου σε Ζέκα για Νέστρουπ
- «Η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς»
- «Συμφώνησε και ο Αλαφούζος για Νέστρουπ στον Παναθηναϊκό - Πόσο θα κοστίσει» (vid)
- Γιασικεβίτσιους: «Αν έρθουν φίλοι του Παναθηναϊκού στο Final Four δεν θα υποστηρίξουν Ολυμπιακό»