Κλείνει γκαρντ ο Παναθηναϊκός
Μετά τον Κούζμιτς ο Παναθηναϊκός θα πραγματοποιήσει και στην απόκτηση ενός γκαρντ για να ολοκληρωθεί το ρόστερ για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Κι όμως η απόκτηση του Κούζμιτς δεν ήταν και η τελευταία για το ρόστερ της νέας αγωνιστικής σεζόν του Παναθηναϊκού.
Οι πράσινοι χρειάζονται άλλη μια μεταγραφή, συγκεκριμένα ενός γκαρντ. Πρόκειται για μια κίνηση η οποία κρίνεται επιβεβλημένη λόγω του τραυματισμού του Παππά ο οποίος εκτιμάται ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί με τον νέο χρόνο.
Στόχος είναι ο παίκτης που θα αγωνιστεί να μπορεί να βοηθήσει τόσο ως «2» και ως «3» με σκοπό να βοηθήσει και κατά τη διάρκεια της απουσίας του Παππά αλλά και μετά την επιστροφή του.
Χθες τα ιταλικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ματ Τζάνινγκ ο οποίος πέρσι έπαιξε με την Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Πρόκειται για έναν παίκτη με εξαιρετικό σουτ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Παίκτης της Μονακό αρέσει στον Παναθηναϊκό»
- «Πιθανή η έκπληξη στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά τον Αταμάν»
- Σερβικό δημοσίευμα για το μέλλον του Αταμάν στον Παναθηναϊκό: «Μετρημένες οι μέρες στην Αθήνα»
- Φαν Μπόμελ: Θετικός για Παναθηναϊκό, αναμένονται αποφάσεις
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η χρηματιστηριακή αξία του Μπεζέρα