Αναστασίου σε Σάντσεθ: Πρώτη και τελευταία φορά...

Αναστασίου σε Σάντσεθ: Πρώτη και τελευταία φορά...

Αναστασίου σε Σάντσεθ: Πρώτη και τελευταία φορά...

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Διαβάστε τι είπε ο Γιάννης Αναστασίου στον Σέρχιο Σάντσεθ για την απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπριζ.
Παρότι νίκησε 2-1 τη Μπριζ στο πρώτο παιχνίδι του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στη σύνθεση του στη ρεβάνς του Βελγίου, τον Σέρχιο Σάντσεθ.

Ο Ισπανός αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα στο 43′, για ένα ασυνήθιστης σκληρότητας μαρκάρισμα για τα δικά του δεδομένα, στο 43′ στον Ντιαμπί, σχεδόν στη γραμμή του κέντρου.

Η ενέργεια του προκάλεσε έκπληξη σε όλους, αφού κρίνεται αδικαιολόγητη για την κλάση και την εμπειρία του, καθώς και για το αγωνιστικό στυλ του, το οποίο θεωρείται ήρεμο…

Γι΄αυτό το λόγο, ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε στον Σάντσεθ πως δε θα δεχθεί ανάλογες ενέργειες στο μέλλον.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού γνωρίζει καλά πως η ομάδα του σε άλλα παιχνίδια δε θα μπορέσει να αντιδράσει τόσο καλά, γι΄αυτό και ζήτησε “προσοχή”

Η εξήγηση του Σάντσεθ

Ο Σέρχιο Σάντσεθ εξήγησε τον λόγο που έκανε το σκληρό μαρκάρισμα, το οποίο έφερε την αποβολή του στο ματς με την Μπριζ.

Ο Σάντσεθ εξήγησε τον λόγο που έκανε το σκληρό φάουλ στον Ντιαμπί: «Ο αντίπαλος με προκάλεσε δύο φορές στα πρώτα τριάντα λεπτά. Αρχικά μου έδωσε μια αγκωνιά σε μια διεκδίκηση, ενώ λίγο αργότερα μου έδωσε ακόμη ένα ύπουλο χτύπημα από πίσω στη μέση, σε μια διεκδίκηση. Αυτό βεβαίως δεν είναι δικαιολογία. Έκανα μεγάλη βλακεία. Ήταν ασυγχώρητο από μέρους μου το γεγονός ότι έπεσα στη παγίδα του και δεν έπρεπε να πάω έτσι πάνω στο τάκλιν…».

Από την πλευρά του ο κόουτς του Παναθηναϊκού, του ξεκαθάρισε: «Για την εμπειρία σου δεν επιτρέπεται να κάνεις τέτοια λάθη. Είσαι πολύ έμπειρος παίκτης, έχεις παραστάσεις από τοπ επίπεδο και πρέπει να λειτουργείς με το μυαλό και να μην αφήνεις εκτεθειμένη την ομάδα, διότι έτσι ζημιωνόμαστε όλοι μας».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News