Έδωσε ονόματα πριν πεθάνει ο Τούρκος του Noor1

Έδωσε ονόματα πριν πεθάνει ο Τούρκος του Noor1

Έδωσε ονόματα πριν πεθάνει ο Τούρκος του Noor1


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Λίγο πριν πεθάνει ο φερόμενος ως συντονιστής του καρτέλ, Σερχάν Μπασκάλ, αποκάλυψε σε σωφρονιστικό υπάλληλο των φυλακών Κορυδαλλού ονόματα Ελλήνων με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή για την υπόθεση των δύο τόνων ηρωίνης!

Η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» παρουσιάζει τις ανατροπές στην υπόθεση του Noor1 και των δύο τόνων ηρωίνης, ύστερα και από τον θάνατο δύο βασικών πρωταγωνιστών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Τούρκος Σερχάν Μπασκάλ, ο οποίος βρισκόταν στις φυλακές του Κορυδαλλού και άφησε την τελευταία του πνοή στον Ερυθρό Σταυρό, φέρεται να έχει προλάβει να μιλήσει λίγο πριν πεθάνει για τους Έλληνες που εμπλέκονται στην υπόθεση. Ο Τούρκος διαισθανόμενος πως βρίσκεται κοντά στο τέλος, αποκάλυψε σε μέλος του σωφρονιστικού προσωπικού τους ανθρώπους με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή για την παρτίδα των ναρκωτικών. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μάλιστα μίλησε στο «Έθνος» λέγοντας πως: «Αν κληθώ, θα καταθέσω»!

Παράλληλα ο Μασκάλ, αρκετούς μήνες πριν, είχε πει σε συγκρατούμενό του για τουλάχιστον πέντε ακόμη άτομα από το Βέλγιο που «βγήκαν από τη μέση» και εμφανιζόταν φοβησμένος πως το ίδιο θα συμβεί και στον ίδιο. Ερωτήματα για τον θάνατο του Τούρκου υπάρχουν και μάλιστα αρκετά. Για το που βρισκόταν τρεις ώρες μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και πέθανε, μέχρι και την αιτία θανάτου. Απαντήσεις βέβαια θα δοθούν σε περίπου 20 μέρες όταν και αναμέται η ιατροδικαστική έκθεση.

Στον ογκωδέστατο φάκελο έχει προστεθεί και ένα έγγραφο με ιδιαίτερη αξία. Πρόκεται για ανάλυση τηλεφωνικών επικοινωνιών του Μάκ Γιαννουσάκη με τον γιο του, μία ώρα πριν συλληφθεί τον Ιούνιο του 2014. «Μάλλον κάνει μ…κία ο Σταύρος με αυτόν που έφερε σπίτι. Αυτός ο τύπος πρέπει να έχει ναρκωτικά», ανέφερε ένα sms. «Να πεις την αλήθεια για τον Σταύρο. Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση», συνέχισε με επόμενο μήνυμα.

Ο Σταύρος για τον οποίο μιλάει ο εφοπλιστής είναι ο Αλβανός που βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος και ήταν έμπιστος της οικογένειας και φαίνεται πως κινούταν ελεύθερα στην βίλα που βρέθηκαν στη συνέχεια τα ναρκωτικά. «Να μην καλύψεις τον Σταύρο… Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση», επέμενε ο εφοπλιστής καθώς γνώριζε πως η τάση του πιτσιρικά θα ήταν να προστατεύσει τον φίλο του.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News