Πέταξε για την πρόκριση

Πέταξε για την πρόκριση

Πέταξε για την πρόκριση


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Για το Βέλγιο και τη ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ αναχώρησε το πρωί της Τρίτης η αποστολή του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» θα φτάσουν αρχικά Βρυξέλλες και στη συνέχεια θα μεταβούν οδικώς στην πόλη, όπου αύριο θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν το υπέρ τους 2-1 από το πρώτο ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στις τάξεις του «τριφυλλιού» υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη ότι οι Βέλγοι δε θα μπορέσουν να ανακόψουν την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας.

Την αποστολή συνοδεύει όπως πάντα ο Δημήτρης Σαραβάκος και ο τεχνικός διευθυντής, Λεωνίδας Βόκολος, ενώ στο Βέλγιο θα βρεθούν και ο πρόεδρος, Γιάννης Αλαφούζος, αλλά και ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ, Τάκης Φύσσας.

Ο Γιάννης Αναστασίου και οι παίκτες του έγιναν φυσικά αντιληπτοί από ταξιδιώτες φίλους της ομάδας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος και… δεν κουράστηκαν να υπογράφουν αυτόγραφα και να βγαίνουν φωτογραφίες. Πλέον δημοφιλής ήταν ο Κάρλος Ζέκα, τον οποίο σταματούσαν συνεχώς οπαδοί της ομάδας και όχι μόνο.

Αναλυτικά η αποστολή των «πράσινων»: Κοτσόλης, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Λουντ, Καλτσάς.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News