"Θα κυνηγήσουμε το γκολ..."

"Θα κυνηγήσουμε το γκολ..."

"Θα κυνηγήσουμε το γκολ..."



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Για το αγωνιστικό πλάνο του Παναθηναϊκού στη ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ μίλησε ο Τάσος Λαγός πριν την αναχώρηση της ομάδας. 

Ο μέσος των «πράσινων» υποστήριξε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει από τη μία να σκοράρει για να διευκολύνει το έργο της, αλλά και από την άλλη να μη δεχθεί γκολ.

Το μηδέν παθητικό, όπως τόνισε άλλωστε, είναι αρκετό για να δώσει στο «τριφύλλι» το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Λαγός:

«Κι εγώ και όλοι στην ομάδα περιμένουμε την πρόκριση, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο ματς, είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς, αλλά πάμε στο Βέλγιο χωρίς να το σκεφτόμαστε σα να παίζουμε το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Η Μπριζ είναι επικίνδυνη μέσα στην έδρα της, θα μας πιέσει δεν πρέπει να κάνουμε λάθη, πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ.

Θα υπάρχουν στιγμές μέσα στο ματς που θα παίξουμε για το αποτέλεσμα, το σημαντικό είναι να πάρουμε την πρόκριση, όλοι έχουμε δουλέψει γι’ αυτό, μπορούμε να προκριθούμε χωρίς να δεχθούμε γκολ, αλλά θα κυνηγήσουμε το γκολ γιατί αν τα καταφέρουμε θα είναι όλα πιο εύκολα για μας. Ξέρουμε ότι δημιουργούμε ευκαιρίες πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει μπροστά για να πετύχουμε ένα γκολ, αν δεν έρθει το γκολ θα προσπαθήσουμε να μη δεχθούμε, γιατί και το μηδέν δίνει την πρόκριση».



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News