"Κορυφή και με τον Παναθηναϊκό"

"Κορυφή και με τον Παναθηναϊκό"

"Κορυφή και με τον Παναθηναϊκό"



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αφού κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης με τους Εφήβους, Χαραλαμπόπουλος, Παπαγιάννης και Λούντζης θέτουν σαν στόχο τα καλύτερα και με τον Παναθηναϊκό.

Ένα δύσκολο καλοκαίρι με συμμετοχή σε δύο μεγάλα τουρνουά ολοκληρώθηκε ιδανικά για τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Γιώργο Παπαγιάννη και Μιχάλη Λούντζη. Οι τρεις πρωταθλητές Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων θα έχουν λίγες μέρες ξεκούρασης μέχρι να αρχίσουν ξανά τη δουλειά, αυτή τη φορά με τον Παναθηναϊκό. Όλοι τους μιλώντας στην «Πράσινη» έδειξαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και να κατακτήσουν πολλές κορυφές με την ομάδα τους.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αναγνώρισε τη συμβολή του Παναθηναϊκού στην εξέλιξή του. «Είναι πολύ σημαντικές οι εμπειρίες που έχω πάρει στον Παναθηναϊκό Όταν προπονείσαι καθημερινά με παίκτες που έχουν πάρει πάρα πολλούς τίτλους και αγωνίζονται για χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο, δεν μπορείς να μη μάθεις πράγματα και να μην βελτιωθείς. Όπως επίσης και όταν αγωνίζεσαι σε τελικούς και σε αγώνες της Euroleague. Σε βοηθάει ν’ ανταποκρίνεσαι σε τέτοια ματς και ειδικά με παιδιά της ηλικίας σου για να “διαβάσεις” σωστά το παιχνίδι και να πάρεις την απόφαση που πρέπει την κατάλληλη στιγμή», τόνισε.

Όσο για την ερχόμενη σεζόν; «Έχουμε χρόνο να χαρούμε και να ξεκουραστούμε μέχρι να ξεκινήσει η σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Στόχος μου είναι να γίνομαι συνεχώς καλύτερος και να μπορέσω να σταθώ στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς οι απαιτήσεις με τον Παναθηναϊκό είναι μεγάλες. Δεν πρόκειται να σταματήσω εδώ… Έχω τεράστιο κίνητρο να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και να δικαιώσω εκείνους που έχουν πιστέψει σε μένα. Αυτό το οποίο μπορώ να υποσχεθώ, είναι πως τα καλύτερα έρχονται! Τώρα θέλω να συγκεντρωθώ στην ομάδα μου και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για την επιστροφή στην κορυφή», πρόσθεσε ο MVP του Ευρωπαϊκού.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης εμφανίστηκε πανέτοιμος για σκληρή δουλειά και αχόρταγος για τίτλους. «Υπάρχει τεράστιο προσωπικό κίνητρο. Εκτός από την κούπα, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κατάφερα να βρίσκομαι και στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω όσο το δυνατόν περισσότερο, προκειμένου να βοηθήσω όσο μπορώ τόσο την ομάδα, όσο και εμένα. Θέλω πάρα πολύ να πάρω ένα πρωτάθλημα. Και θέλω και την Ευρωλίγκα. Αυτό είναι το όνειρο μου. Βασικά τα θέλω όλα. θέλω με τον Παναθηναϊκό να πάρω ότι υπάρχει. Ό,τι μπορεί να κατακτηθεί, θέλω να το κατακτήσω», τόνισε ο διεθνής σέντερ.

Όσο για τον Μιχάλη Λούντζη, που σήμερα κλείνει τα 17, έδειξε προσγειωμένος. «Οι εμπειρίες, οι παραστάσεις, η αυτοπεποίθηση, είναι πράγματα που μένουν. Θα χρειαστεί όμως χρόνος. Είναι άλλο να παίζεις σύλλογο της Ευρώπης. Και μόνο να βλέπεις τους συμπαίκτες σου παίρνεις πάρα πολλά πράγματα. Μαθαίνεις πολλά», δήλωσε.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News