«Νέος προπονητής το Μάιο - Ποιος είναι ψηλά στη λίστα Ντρεοσί»

«Επιθυμεί παραμονή Μπόλονι ο Ντρεοσί»

Ο Παναθηναϊκός, εκτός απροόπτου, δύσκολα θα πορευθεί με το Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο και την επόμενη σεζόν.

Ο Πιερ Ντρεοσί, ήδη, φτιάχνει λίστα με προπονητές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Sportday, ο Αλαφούζος έχει ήδη ζητήσει απ’ τον Ντρεοσί να ψαχτεί στην αγορά για προπονητή πιο νεαρής ηλικίας με πιο φρέσκες ιδέες ο οποίος θα είναι σε θέση να υπηρετήσει το πλάνο που χαράχτηκε απ’ τον περασμένο Νοέμβριο.

Ένας από τους προπονητές που έχει στη λίστα του ο Ντρεοσί, όπως αποκάλυψε το newspao.gr, είναι Ζιλιέν Στέφαν, που έμεινε ελεύθερος από την Ρεν πριν λίγες ημέρες.

Ο Στεφάν ήταν στην Ρεν από το 2012. Από το 2012 ως το 2015 προπονούσε την Κ19 της ομάδας. Ως το 2018 προπόνησε τη 2η ομάδα των Γάλλων και από το τέλος του 2018 ως και τις αρχές του 2021 προπόνησε την πρώτη ομάδα της Ρεν καταφέρνοντας να παρουσιάσει όμορφο ποδόσφαιρο, χωρίς να έχει κάποιο από τα μεγαλύτερα μπάτζετ της Γαλλίας. Μάλιστα, τη σεζόν που ανέλαβε έφτασε ως τους “16” του Europa League, ενώ τις επόμενες δύο σεζόν κατάφερε να μπει στους ομίλους του Europa League και του Champions League.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News