Νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό

Νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό

Έτοιμοι να επεκτείνουν την συνεργασία τους μέχρι το 2018 είναι ο Παναθηναϊκός και ο Τζιαντομένικο Μέστο, όπως ισχυρίζεται ο Ντι Μάρτζιο.

Δτην Ελλάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζιαντομένικο Μέστο. Σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι πράσινοι είναι έτοιμοι να επεκτείνουν την συνεργασία τους με τον 33χρονο δεξιό μπακ έως το 2018.

[ads2]

Το συμβόλαιο του πρώην παίκτη της Νάπολι, που αποκτήθηκε από το «Τριφύλλι» τον περασμένο Ιανουάριο, ολοκληρώνεται και τυπικά την τελευταία μέρα του Ιουνίου.

«Στην Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι το μέλλον του Τζιαντομένικο Μέστο. Έπειτα από την θετική συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές αποφάσισαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους που ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο έως το 2018. Ο Μέστο, γεννημένος το 1982, από τότε που αποδεσμεύτηκε από τη Νάπολι, αποφάσισε να συνεχίσει στο εξωτερικό μαζί με τον Στραματσόνι. Πλέον θα έχει ακόμη δύο χρόνια στο συμβόλαιό του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News