Nέο συμβόλαιο και... Έλληνας ο Ζέκα!

Nέο συμβόλαιο και... Έλληνας ο Ζέκα!

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ζοσέ Κάρλος Ζέκα, θα φορά τη φανέλα του «τριφυλλιού» για τρία ακόμα χρόνια καθώς οι πράσινοι ξεκίνησαν συζητήσεις με τον παίκτη. Στα σκαριά και η ελληνοποίηση…

Ένα χρόνο πριν ολοκληρωθεί το αρχικό του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ο Κάρλος Ζέκα αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με το «τριφύλλι» το οποίο θα τον κρατήσει στην ομάδα ως το καλοκαίρι του 2019!

[ads2]

Ο Πορτογάλος μέσος, που ήρθε στους «πράσινους» το 2011 με τις… ευλογίες του τότε προπονητή τους, Ζεσουάλδο Φερέιρα, στο ξεκίνημα της καριέρας του στον Παναθηναϊκό ήταν εντυπωσιακός, δίνοντας πάντα το 100% των δυνατοτήτων του. Αυτό τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό τόσο στον κόσμο όσο και στους ανθρώπους της ομάδας, προπονητές και διοίκηση, με αποτέλεσμα από το καλοκαίρι του 2013 να είναι κι αρχηγός της ομάδας.

Από εκεί και πέρα ο Ζέκα επιθυμεί να μείνει για… πάντα στην Ελλάδα, καθώς εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει η διαδικασία ελληνοποίησής του, ενώ στόχος του είναι η κλήση στην Εθνική.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News