Νέο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό - Η 12αδα με Αρμάνι

Κλήθηκε στην Εθνική ο Παπαγιάννης, δεν του έδωσε άδεια ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο με στόχο την τέταρτη σερί νίκη που θα τον βάλει για τα καλά σε τροχιά οκτάδας.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από σερί τριών νικών στη διοργάνωση, το μεγαλύτερό τους εδώ και μια τριετία, αλλά και μια καλή παρουσία με ήττα στο… νήμα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την Basket League.

Μια ακόμη νίκη θα φέρει το ρεκόρ τους στο 6-6 και θα τους βάλει πλέον για τα καλά στη συζήτηση για μια θέση στην ομάδα.

Αμφίβολος είναι ο Νέιτ Γουόλτερς, που ταλαιπωρείται από ίωση και μπήκε χθες στο νοσοκομείο (αλλά πήρε εξιτήριο το βράδυ), ενώ ο Μάριους Γκριγκόνις θα παραμείνει εκτός.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς θέλει να βασιστεί και πάλι στην άμυνα, που στα τελευταία τρία ματς, με Βιλερμπάν, Ζαλγκίρις και Ολυμπιακό, κράτησε τους αντιπάλους στους 64,4 πόντους κατά μέσο όρο.

Στον αντίποδα, η Αρμάνι Μιλάνο μετρά επτά διαδοχικές ήττες, το μεγαλύτερο αρνητικό σερί ηττών στην ιστορία της στην Ευρωλίγκα, με αποτέλεσμα να μοιράζεται την τελευταία θέση (3-8) με Άλμπα Βερολίνου και Βιλερμπάν.

Ο Έτορε Μεσίνα αμφισβητείται πλέον ανοιχτά, ενώ τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς για καιρό ακόμη θα λείψουν οι κινητήριοι μοχλοί Κέβιν Πάνγκος και Σαβόν Σιλντς, οπως και οΤζίτζι Ντατόμε.

Πάντως προέρχεται από… ξέσπασμα με νίκη 92-63 στη Σαρδηνία επί της Σάσαρι για το εγχώριο πρωτάθλημα, όπου με 8-1 είναι δεύτερη, πίσω από την αήττητη Βίρτους Μπολόνια.

Τον αγώνα θα διευθύνουν οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία).

Τέλος, ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν θα έχει στη διάθεση του ούτε τον Λευτέρη Ματζούκα που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αγκώνα.

Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού: Π. Καλαϊτζάκης, Λι, Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Ουίλιαμς, Γ. Καλαϊτζάκης, Μπέικον, Πονίτκα, Χουγκάζ, Αβδάλας, Σαμοντούροβ, Γκουντάιτις.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News