Νέο... ντου στο favebook του ΣΥΡΙΖΑ (pic)

Νέο... ντου στο favebook του ΣΥΡΙΖΑ (pic)

Στην επίσημη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook ανέβηκε ποστ για τον χρόνο που έκλεισε η κυβέρνηση, αλλά και την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα την Κυριακή στο γήπεδο Tae Kwon Do.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν άφησαν ούτε αυτό το post του ΣΥΡΙΖΑ και έστειλαν δεκάδες μηνύματα που αναφέρουν:

[ads2]

«Κύριοι σας βαρεθήκαμε. Βαρεθήκαμε τα ψέματά σας. Βαρεθήκαμε τον ξεκάθαρο πόλεμο (χωρίς εισαγωγικά) στον Παναθηναϊκό μας, στην ίδια μας την ζωή δηλαδή. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε πως και εσείς συνεχίζετε την πολιτική των δύο μέτρων και δύο σταθμών. Βαρεθήκαμε να μας λέτε πως θα καταπολεμήσετε την διαφθορά και συνεχώς να την κάνετε ακόμα μεγαλύτερη. Βαρεθήκαμε να την πληρώνει για όλα ΜΟΝΟ ο Παναθηναϊκός και όλοι οι άλλοι να την βγάζουν λάδι. Ε τώρα ετοιμαστείτε και εσείς να βαρεθείτε να μας βρίσκετε μπροστά σας και να μην μας ξαναδείτε πάλι στην κάλπη. Γιατί κανείς δεν τα βάζει με τον Παναθηναϊκό και την Θύρα 13…».
dasdsaas

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News