Νέο άκυρο Ντρεοσί για Καρλίτος!

Απίθανη αντίδραση Διούδη στο γκολ του Καρλίτος! (vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, λίγες ημέρες πριν το ματς με την ΑΕΚ ομάδα από τη Σκανδιναβία έδειξε ενδιαφέρον για να αποκτήσει τον Καρλίτος, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει η υπόθεση.

Το μεταγραφικό παράθυρο είναι ανοικτό ακόμα σε κάποιες χώρες και ομάδα από τη Σκανδιναβία ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση του Ισπανού φορ, με τον Ντρεοσί να “ανάβει κόκκινο” για την παραχώρηση του έμπειρου επιθετικού σε αυτό το χρονικό σημείο.

Η ομάδα ζήτησε τον Καρλίτος δανεικό με option αγοράς και παράλληλα ζήτησε το “οκ” του Γάλλου για να μιλήσει με τους εκπροσωπούς του παίκτη, κάτι το οποίο -όμως- δεν έγινε δεκτό.

Αυτή δεν ήταν η μόνη πρόταση που ήρθε κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για τον Κάρλος Λόπεζ, καθώς ενδιαφέρον υπήρξε τόσο από Τουρκία, όσο και από Ισπανία. Μάλιστα, και ο ίδιος ο παίκτης παραδέχτηκε σε δηλώσεις του τον Γενάρη πως είχε αρκετές προτάσεις να αποχωρήσει, ωστόσο ήθελε να “παραμέινει” στο “τριφύλλι”.

Άλλη μία επιβεβαίωση για το πολύ καλό όνομα που έχει ο Ισπανός, ο οποίος είναι αποδεδειγμένα καλός επιθετικός και ας έχει καεί και “κακοποιηθεί αγωνιστικά” από τους Πογιάτος και Μπόλονι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News