Νέντοβιτς ξανά για πρωτάθλημα!

Νέντοβιτς ξανά για πρωτάθλημα!

Για το Νεμάνια Νέντοβιτς που επανήλθε στην πράσινη επικαιρότητα μέσω επιστροφής του στην Basket League δεν χρειάζεται να πούμε και να γράψουμε πολλά.

Ξέρει αυτός ο παίκτης πότε και πώς να εκμεταλλευτεί τους συμπαίκτες του, φυσικά πως να πληγώσει τον αντίπαλο που θα κάνει το λάθος να του αφήσει μισό μέτρο απόσταση.

Μπορεί ακόμα ο Σέρβος να “ψάχνεται” με το παιχνίδι του Χεζόνια στις προπονήσεις αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα αργήσει να βρει χημεία (και) μαζί του.

Από εκεί και πέρα οι πόνοι του είναι “μια ακόμα μέρα στη δουλειά” για εκείνον. Θυμάστε τι λέγαμε για τον σταρ το φθινόπωρο; Ότι θα μπορεί να “ανοίγει” χώρους για τους υπόλοιπους μιας κι οι άμυνες θα είναι προσαρμοσμένες πάνω του; Ε, το έκανε.

Όταν τον κυνηγούν δύο παίκτες στην περιφέρεια, δημιουργούνται ρήγματα κι οι συμπαίκτες του κοιτάζουν να τα εκμεταλλευτούν. Το παιδί αποδεικνύει ότι θέλει λίγα εκατοστά κι ένα καλό σκριν για να σουτάρει και φυσικά να παίρνει μπάλα όταν και τη στιγμή που πρέπει.

Γι’ αυτό ακριβώς στα πλέι-οφ οι συμπαίκτες του πρέπει να τον βάλουν λίγο περισσότερο μέσα στα ματς.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News