Νέντοβιτς: «Ο Διαμαντίδης ήταν ευθύς απέναντί μου - Αυτό μου είπε»

Νέντοβιτς: «Ο Διαμαντίδης ήταν ευθύς απέναντί μου - Αυτό μου είπε»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησε για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, αποκάλυψε όσα του είπε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ενώ εξέφρασε το θαυμασμό για την ομάδα του Ομπράντοβιτς με την οποία μεγάλωσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο eurohoops.net:

«Η πρώτη επαφή με τον Παναθηναϊκό ήταν πριν από μια εβδομάδα και κατά τη διάρκειά της τελειώσαμε τα πάντα. Ένιωσα ότι πραγματικά με ήθελαν. Ένιωσα ότι πραγματικά με θέλουν στην ομάδα και αυτό ήταν το κρίσιμο σημείο για μένα. Ο Διαμαντίδης ήταν πραγματικά ειλικρινείς απέναντί ​​μου για τα πάντα. Ήταν μεγάλη τιμή που μου τηλεφώνησε ο Διαμαντίδης προσωπικά και μου εξήγησε όλη την κατάσταση στην ομάδα. Ήμουν πολύ χαρούμενος που αυτός και ο (Φραγκίσκος) Αλβέρτης επέστρεψαν και ασχολούνται με τη διοίκηση της ομάδας. Ο Διαμαντίδης ήταν πολύ ευθύς απέναντί μου. Είπε ότι το μόνο πράγμα που πρέπει να προσέχω είναι το μπάσκετ και ότι θα μεριμνήσει για όλα τα άλλα πράγματα.

Ένιωσα ότι με ήθελαν πραγματικά στην ομάδα. Αυτό ήταν το κρίσιμο σημείο για μένα. Ένιωσα ότι πραγματικά με θέλουν στην ομάδα. Ότι θα έχω μεγάλο ρόλο. Ότι μπορώ να είμαι ένας από τους ηγέτες. Και νομίζω ότι είναι μια εξαιρετική κατάσταση για μένα μετά από δύο σεζόν με πολλά προβλήματα στο Μιλάνο. Θέλω να γυρίσω μια νέα σελίδα και ο Παναθηναϊκός και η Αθήνα είναι ένα καλό μέρος για μένα.

Αυτή τη στιγμή, είμαι σε ένα καλό σημείο σωματικά. Έχω μαζί μου μερικούς καλούς ανθρώπους που φροντίζουν το σώμα μου. Δουλεύω από τον Απρίλιο για να φτάσω στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αν έχω λίγη τύχη, δεν θα υπάρξουν προβλήματα και κανείς δεν θα πρέπει να ανησυχεί.

Είναι ο σύλλογος με τη μεγαλύτερη ιστορία στην Ευρωλίγκα. Είναι αλήθεια ότι όταν άρχισα να παίζω κυριαρχούσε στην Ευρώπη με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και όλους αυτούς τους θρύλους της ομάδας. Ήταν μια ομάδα που παρακολουθούσα να μεγαλώνει, να κερδίζει τα πάντα. Είναι μεγάλη τιμή. Πρόκειται για μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και ιδιαίτερα υπέροχους οπαδούς.

Η αγάπη που λαμβάνω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι απίστευτη. Βλέπω πόσο παθιασμένοι είναι όλοι για τον Παναθηναϊκό. Ανυπομονώ να βρεθώ στην Ελλάδα. Ελπίζω να μπορέσουμε να απολαύσουμε την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος παρότι επικρατεί αυτή η κατάσταση με τον κορωνοϊό. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε μεγάλη επιτυχία μαζί».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News