Νέντοβιτς για ΣΕΦ: «Φοβερό συναίσθημα να κάνεις τόσους ανθρώπους να ησυχάσουν»

Νέντοβιτς για ΣΕΦ: «Φοβερό συναίσθημα να κάνεις τόσους ανθρώπους να ησυχάσουν»

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος γκαρντ του «τριφυλλιού» στην εκπομπή Open Sport:

«Αισθάνομαι καλύτερα. Τις τελευταίες εβδομάδες δεν μπορώ να πω ψέματα, αισθάνομαι καλύτερα. Χρειάζομαι ακόμα δουλειά στην φυσική κατάσταση, μου λείπει ακόμα η εκρηκτικότητα που είχα πριν το θέμα με τον κορωνοϊό.

Αν αρχίσω να μιλάω για το τι συνέβη, τι θα μπορούσα να κάνω, τι δεν έκανα, τι έκανα, θα μείνουμε εδώ μέχρι μεθαύριο.

Τα προβλήματα που είχα στο ξεκίνημα της χρονιάς μου έδωσαν επιπλέον κίνητρο. Δουλεύω σκληρά, μόνο εγώ ξέρω τι περνάω και πόση δουλειά χρειάζομαι για να φτάσω τους συμπαίκτες μου και όλους τους υπόλοιπους. Κάθε παιχνίδι αποτελεί κίνητρο για μένα, επειδή πιστεύω ότι είμαι στην καλύτερη ηλικία για να παίξω το καλύτερο μπάσκετ που μπορώ.

Μετά τη νίκη με τον Ολυμπιακό είμαστε σε ένα “κύμα” προς τα πάνω και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό, για όσο περισσότερο γίνεται.

Δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει τη σεζόν μας, αλλά προφανώς μας βοήθησε πολύ σ’ αυτό το παιχνίδι με την Ζενίτ. Παρότι δεν είχαμε τόση ενέργεια στο ξεκίνημα, αφού συναισθηματικά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν πάρα πολύ σκληρό, αυτό είχε ως συνέπεια σήμερα να μας λείπει ενέργεια.

Ήταν φανταστικό! Λατρεύω να παίζω σε τέτοια παιχνίδια. Οι φίλοι του Ολυμπιακού δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα, το γήπεδο ήταν σχεδόν γεμάτο. Το να πάρουμε τη νίκη εκεί και να κάνουμε τόσους ανθρώπους να ησυχάσουν είναι ένα φοβερό συναίσθημα και είμαι πολύ χαρούμενος που φέραμε τέτοια χαρά στους οπαδούς μας, ξέροντας πόσα σημαίνει γι’ αυτούς.

Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε δύο συνεχόμενες νίκες, παίζω καλά, η ομάδα παίζει καλά, όχι φοβερά, αλλά μας αρκούν οι νίκες.

Η αγάπη που παίρνω απ’ τον κόσμο είναι απίστευτη. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα. Προσπαθώ να “συνδεθώ” μαζί τους στους αγώνες, να τους αναμείξω, επειδή γνωρίζουμε ότι η ενέργειά τους μας βοηθάει πολύ ακόμα κι όταν είμαστε κουρασμένοι ή πεσμένοι, μπορούν να μας δώσουν ώθηση.

Τρελό, τρελό! Ποτέ δεν φανταζόμουν κάτι σαν αυτό, σίγουρα μία τρομερή εμπειρία και ελπίζω να την βιώσω πολλές φορές ακόμα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News