Νέντοβιτς: «Δεν υπήρχε καλύτερο ματς για να κάνω την κορυφαία εμφάνιση της σεζόν»

Νέντοβιτς: «Δεν υπήρχε καλύτερο ματς για να κάνω την κορυφαία εμφάνιση της σεζόν»

Μετά την εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν για τη Stoiximan Basket League, o Nεμάνια Νέντοβιτς μίλησε στο www.esake.gr για το «διπλό» στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού και τη συνέχεια του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε τη συνέντευξη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Όταν ήμασταν πίσω με 13-14 πόντους συνεχίσαμε να πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε. Δεν τα παρατήσαμε», σχολίασε αρχικά ο Σέρβος γκαρντ και πρόσθεσε: «Έχουμε ένα εξαιρετικό γκρουπ παικτών, καλούς χαρακτήρες. Μένουμε ενωμένοι σε δύσκολες στιγμές και όλα πήγαν εξαιρετικά στο ντέρμπι. Αξίζαμε τη νίκη και παλέψαμε, ώστε να φτάσουμε σε αυτή».

«Πάντα ένα ντέρμπι Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ-Ολυμπιακού έχει ξεχωριστή σημασία, κάτι το οποίο γνωρίζουν καλά οι παίκτες. Από το γεγονός αυτό δε μπορούσε να εξαιρεθεί ο Νέντοβιτς και οι συμπαίκτες του που πάτησαν το παρκέ στο ΣΕΦ. Στην ερώτηση, αν υπήρχε επιπλέον κίνητρο για τον ίδιο, ο Σέρβος γκαρντ ήταν ξεκάθαρος: «Όλη η ομάδα είχε κίνητρο, ξέραμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για τον κόσμο μας και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Προσωπικά, είχα πολύ μεγάλο κίνητρο, ήμουν συγκεντρωμένος. Ξέρω τα προβλήματα που είχα στο ξεκίνημα της σεζόν. Προσπαθώ να επιστρέψω στα δικά μου δεδομένα και να βρω τη φόρμα μου. Δεν υπήρχε καλύτερο ματς για να κάνω την κορυφαία εμφάνιση της σεζόν».

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, κυρίως στη EuroLeague, ωστόσο ο Νεμάνια Νέντοβιτς έδωσε τη δική του εξήγησε για αν το «διπλό» στο ΣΕΦ αλλάζει το μέλλον του «τριφυλλιού»: «Ναι, το ελπίζω αυτό. Όμως, έχει να κάνει με εμάς. Αν είμαστε έξυπνοι και θέλουμε πραγματικά να γυρίσουμε την κατάσταση, θα χτίσουμε πάνω σε αυτή την νίκη. Είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για τη ψυχολογία μας. Από εμάς εξαρτάται το τι θα συμβεί στη συνέχεια. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσπαθήσουμε να κερδίζουμε περισσότερα παιχνίδια». Κλείνοντας, θέλησε ν’ αναφερθεί στην ώθηση που έδωσαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ πριν από το ματς στο φαληρικό στάδιο αλλά και τους πανηγυρισμούς μετά τη λήξη, λέγοντας: «Είναι απίστευτοι. Η ενέργειά τους και η στήριξή τους είναι συγκλονιστική. Χρειαζόμασταν αυτή την ενέργεια και ξέρω πως χάρηκαν με τη νίκη».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News