ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Neftchi Baku - Olympiacos

Λεβαδειακος - Ολυμπιακος Live Streaming

ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming:

Νέφτσι Μπακού – Ολυμπιακός: Λαβωμένος, αλλά αποφασισμένος!

Να ολοκληρώσει το πρώτο από τα βήματα που πρέπει να πραγματοποιήσει ώστε να φτάσει ως τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει ο Ολυμπιακός. Απόψε φιλοξενείται από την Νέφτσι στο Μπακού (28/7 – 20.00).

Neftchi Baku – Olympiacos Live Streaming

Δυσκολότερη από ότι αρχικά υπολογιζόταν έγινε για τον Ολυμπιακό η πρόκριση από τον 2ο προκριματικό γύρο. Και αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με τον αντίπαλό. Αλλά με τα πολλά και σημαντικά προβλήματα τραυματισμών και covid που αντιμετωπίζει ο ίδιος.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν το προβάδισμα πρόκρισης μετά το 1-0 που επικράτησαν στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Με δεδομένο ότι θα παρουσιαστούν με ενδεκάδα ανάγκης, θα προσπαθήσουν να διαχειριστούν όσο πιο έξυπνα το παιχνίδι. Το 3-4-3 του Πέδρο Μαρτίνς που όταν αμύνεται ο Ολυμπιακός θα μετατρέπεται σε 5-4-1 φανερώνει την πρόθεση του Πορτογάλου να παρουσιάσει την ομάδα του όσο πιο στιβαρή αμυντικά. Το σενάριο να σημειωθούν μέχρι δύο γκολ στο παιχνίδι (under 2.5 γκολ) έχει απόδοση 1.94. προκριματικα Τσαμπιονς Λιγκ Live Streaming

ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ζωντανά

Η Νέφτσι από την πλευρά της απέκλεισε στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ την Δυναμό Τυφλίδας. Επικρατώντας με σκορ 2-1 και στα δύο παιχνίδια. Ετσι σε σύνολο τριών ευρωπαϊκών αγώνων δεν έχει κρατήσει μηδέν παθητικό στην άμυνα.

Αν βγει το πλάνο του Ολυμπιακού στα μετόπισθεν και εκμεταλλευτεί ταυτόχρονα τις ευκαιρίες που θα έχει φεύγοντας από το Αζερμπαιτζάν με τη νίκη, τότε πληρώνει στοιχηματικά με απόδοση 2.02!Παναθηναικος μεταγραφες

ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Links:

Τα προκριματικά των ελληνικών ομάδων παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News