Νέες αποκαλύψεις Γιαννακόπουλου - Έχω έτοιμο πλάνο, οι τρεις λύσεις για το γήπεδο

«Βράζουν» στον Παναθηναϊκό, έρχεται αντίδραση

Νέες δηλώσεις έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφορικά με τον ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό που οραματίζεται δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες.

Αναλυτικά όσα είπε

Ο Γιαννακόπουλος συνέχισε τις δηλώσεις του λέγοντας αναφορικά με το γήπεδο και τις επαφές για την λύση του Βοτανικού: «Ανέφερα νωρίτερα ότι προσπαθούμε να συντάξουμε ένα μεγαλόπνοο πλάνο για όλο τον Παναθηναϊκό. Ένας τεράστιος σύλλογος πρέπει να έχει το δικό του γήπεδο. Βλέπουμε τις καθυστερήσεις στο Athens Alive. Ενδεχομένως να πάρει παραπάνω χρόνο από ό,τι υπολογίζαμε αρχικά ή από ό,τι μας είχαν πει. Είμαστε σε συζητήσεις για νέες λύσεις. Αν αυτές θα είναι το Γουδί, ο Βοτανικός ή η ανακατασκευή της Λεωφόρου… Ο σύλλος είναι πάνω από όλα, οφείλουμε να δούμε το καλό του συλλόγου. Έχουν γίνει αρχικές επαφές με την Κυβέρνηση για τον Βοτανικό. Φαίνεται να είναι η πιο εφικτή και γρήγορη λύση. Θέλει κάποιες αλλαγές, για να μπορέσει να υπάρξει και ένα γήπεδο μπάσκετ. Εφόσον γίνουν όλα τα υπόλοιπα και τιμωρηθούν παραδειγματικά όλοι οι υπεύθυνοι για όσα βλέπουμε σήμερα, ο Παναθηναϊκός θα μεγαλουργήσει.

Είχα πει ότι θα κάνω συνέντευξη Τύπου. Υπάρχουν κάποια δεδομένα και κάποια προαπαιτούμενα. Η Κυβέρνηση πρέπει να διορθώσει αυτή την ανισότητα. Η ΑΕΚ φτιάχνει γήπεδο, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν. Έχουν όλοι γήπεδο, εκτός από τον Παναθηναϊκό. Για να αναλογιστούμε και ως Παναθηναϊκοί τις ευθύνες μας, δεν νοείται να μην είναι γεμάτα τα γήπεδα στον Ερασιτέχνη. Θα πρέπει ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια. Τότε και μόνο τότε θα προχωρήσουμε για ένα μεγάλο σχέδιο, που θα κάνει τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή σε όλα τα σπορ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News