Νέα βίντεο με χυδαιότητες Αρειανών σε Πεδουλάκη!

Νέα βίντεο με χυδαιότητες Αρειανών σε Πεδουλάκη!

Απίστευτες καταστάσεις εξελίχθηκαν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη μεγάλη νίκη του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δείτε τα φρέσκα πλάνα που έχουν κυκλοφορήσει στο internet!

Απίστευτη ένταση και απαράδεκτες σκηνές εξελίχθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης του Άρη με τον Παναθηναϊκό, που βρήκε νικητές τους Κίτρινους με 56-50 και τη σειρά των ημιτελικών πλέον στο 2-2.

[ads2]

Θυμίζουμε πως οπαδοί του Άρη βρέθηκαν έξω από την αίθουσα τύπου του Nick Galis Hall, όπου έβριζαν χυδαία τον Αργύρη Πεδουλάκη, ενώ χτυπούσαν και τους τοίχους.

Το σκηνικό διήρκησε για όση ώρα έκανε δηλώσεις ο κόουτς του Τριφυλλιού, παρότι οι Πράσινοι ζήτησαν να αποχωρήσουν οι οπαδοί, κάτι όμως που δεν έγινε.

Στα βιντεάκια που ακολουθούν και τα οποία τραβήχτηκαν μέσα από την αίθουσα, βλέπετε τον Πεδουλάκη να προσπαθεί να μιλήσει, τη στιγμή που ακούγονται δεκάδες άνθρωποι να βρίζουν την οικογένειά του με χυδαίες εκφράσεις…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News