Νέα τεστ, στον «αέρα» και το ματς με Απόλλωνα

Έξαλλος ο Μπόλονι: «Πώς είναι δυνατόν να παίξουμε αυτόν τον αγώνα;»

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ανασυνταχθεί μετά τα τελευταία γεγονότα (απουσίες, κρούσματα, ισοπαλία με Αστέρα) και όλοι αναμένουν τις εξελίξεις.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ανασυνταχθεί μετά τα τελευταία γεγονότα (απουσίες, κρούσματα, ισοπαλία με Αστέρα) και όλοι αναμένουν τις εξελίξεις.

Το τριφύλλι μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι, αυτό κόντρα στον Απόλλωνα την προσεχή Τετάρτη.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι κι αυτό είναι στον αέρα.

Η διεξαγωγή του θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα στα τεστ κορωνοϊού στα οποία θα υποβληθούν σήμερα στον Παναθηναϊκό. Υπενθυμίζεται πως για να υπάρξει αναβολή θα πρέπει να υπάρχουν πέντε κρούσματα μέσα στην ομάδα στις εξετάσεις που γίνονται περίπου 48 ώρες πριν τη σέντρα.

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν υπολογίζει στον Μαουρίσιο που είναι ακόμη στη Βραζιλία και περιμένει να βγάλει αρνητικό τεστ για να πάρει το δρόμο επιστροφής για την Αθήνα, ενώ στο ματς με τον Αστέρα εκτός αποστολής έμειναν οι Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Σάντσες και Τζαβίδας.

Η ευκαιρία της χρονιάς από Πούγγουρα:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News