Νέα συμφωνία - Στην ΕΡΤ ο Παναθηναϊκός

Νέα συμφωνία - Στην ΕΡΤ ο Παναθηναϊκός

Με το ελάχιστο ποσό των 50.000 ευρώ δέχθηκε τελικά η ΕΡΤ να πάρει τα δικαιώματα όλων των αγώνων βόλεϊ για την περίοδο 2022 – 2023, αγώνες που ήδη μεταδίδονται από την ΕΡΤ3 και τα διαδικτυακά Μέσα της κρατικής τηλεόρασης.

Το βόλεϊ έχει υποβαθμιστεί και από την κρατική τηλεόραση, η οποία τελικά θα δώσει το παραπάνω ποσό για τους αγώνες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Η συμφωνία αφορά τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης και εκμετάλλευσης του β’ μισού της περιόδου 2021 – 2022, τα Κύπελλα Ελλάδας ανδρών και γυναικών, τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών και Γυναικών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2023 και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley.

Όσον αφορά την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023, η ΕΡΤ έχει τα δικαιώματα για τους αγώνες Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών για το European League, τα Κύπελλα Ελλάδας, το Πρωτάθλημα Beach Volley, δύο διεθνή τουρνουά Beach Volley, εφόσον διεξαχθούν στην Ελλάδα, καθώς και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volley.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News