Νέα σενάρια για Λουτσέσκου - Οι προπονητές από κεντρική Ευρώπη και τη Γαλλία

Παναθηναϊκός: «Το βλέπω δύσκολο για Λουτσέσκου στο τριφύλλι»

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ψάχνει για προπονητή, με τα ονόματα που έχουν προταθεί να είναι αρκετά, την ώρα που υπάρχουν νέα σενάρια για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το θέμα του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, υπήρξαν νέα σενάρια γύρω από το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος εξακολουθεί να έχει… ρεύμα κι εντός της ΠΑΕ ως μία δοκιμασμένη επιλογή με άριστη γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και ικανότητα να δημιουργεί ομάδες απ’ το μηδέν, που σίγουρα έχει μικρότερο βαθμό ρίσκου.

Παράλληλα, άλλες πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν πως έχουν γίνει επαφές -σε επίπεδο κορυφής- και με προπονητές απ’ την κεντρική Ευρώπη και τη Γαλλία, με βάση τα βιογραφικά που έχουν συγκεντρώσει συνεργάτες του Αλαφούζου και ο Ντρεοσί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News