Νέα Σαλαμίνα - Παναθηναϊκός 0-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Νέα Σαλαμίνα - Παναθηναϊκός 0-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα.

Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε τον Παναθηναϊκό της Superleague, μια ομάδα που δεν αφήνει τον αντίπαλο να πλησιάσει στην περιοχή του και στο έτερο μισό του γηπέδου να βρίσκει γκολ. Με τα δεδομένα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, κρατάμε για την ώρα την ατάκα του Γιοβάνοβιτς πως «ο Παναθηναϊκός πρέπει να ενισχυθεί.» και προσθέτουμε σε αυτή τη λέξη «έγκαιρα»!




Γιούρι Λοντίγκιν (7/10): Για τον Ρώσο τερματοφύλακα ήταν σημαντικό που κράτησε το μηδέν στην εστία για την ψυχολογία του. Βέβαια, δεν κατεγράφη κάποια τελική από τη Σαλαμίνα στο πρώτο μέρος.

Μπαρτ Σένκεφελντ (9/10): Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Ολλανδό που δείχνει 100% έτοιμος για τα επίσημα ματς.

Χορντούρ Μάγκνουσον (8/10): Δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στην αναμέτρηση, πέρα από τη φάση του 46ου λεπτού, όταν του ξέφυγε ο Κλίμοβιτς.

Χουανκάρ Πέρες (8/10): Από δική του σέντρα εξοντώθηκε κατά το… ήμισυ ο Κίσσας για να ακολουθήσει τη φάση ο Μπερνάρ και να εκτελέσει επιτυχώς ο Σπόραρ στη φάση του μοναδικού τέρματος στην αναμέτρηση.

Γιάννης Κώτσιρας (7,5/10): Θετική εμφάνιση από τον Έλληνα μπακ , κυρίως στο ανασταλτικό και δημιουργικό κομμάτι.

Ρούμπεν Πέρεθ (8/10): Κυρίαρχος στο κέντρο ο Ισπανός χαφ του Τριφυλλιού. Σε μια φάση έπεσε στο χορτάρι και κράτησε το πόδι του «παγώνοντας» τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά τελικά δεν αντνιμετώπισε κάποιο πρόβλημα.

Ένις Τσοκάϊ (7/10): Ο Αλβανός μέσος του Τριφυλλιού χρειάζεται μπόλικη δουλειά για να καταφέρει να εδραιωθεί στη βασική ενδεκάδα. Ξεχώρισε και πάλι για το μαχητικό του στυλ στην αναμέτρηση.

Μπερνάρ Ντουάρτε (8/10): Πολύ καλή εμφάνιση από τον Βραζιλιάνο με ασίστ στον Σπόραρ και γενικότερα, μεγάλη συμβολή στο κομμάτι της κυκλοφορίας της μπάλας.

Μπενιαμίν Βέρμπιτς (7,5/10): Ο Σλοβένος ήταν εξαιρετικά δραστήριος, «χτυπιόταν» στην κυριολεξία αν κάτι δεν του… έβγαινε ενδεικτικό και της διάθεσης που είχε για το φιλικό παιχνίδι. Δείχνει πως επανέρχεται στα κανονικά του στάνταρντς, μένει να το πιστοποιήσει στους επόμενους αγώνες.




Σεμπάστιαν Παλάσιος (6/10): Φάνηκε στην Κύπρο πως είναι επηρεασμένος από το διάστημα αποχής του, ωστόσο, υπάρχει μια εβδομάδα μπροστά του για να ανεβάσει ξανά την ατομική του απόδοση.

Αντράζ Σπόραρ (9/10): Ο Σλοβένος προσέφερε ακόμη μια νίκη στον Παναθηναϊκό επί κυπριακούς εδάφους με υποδειγματική εκτέλεση στο 30ό λεπτό με τη 2η μάλιστα, προσπάθειά του στο ματς.




Αλμπέρτο Μπρινιόλι (9/10): Συστήθηκε στους αντιπάλους του στα 20” με εκπληκτική απόκρουση, εκείνοι… έλαβαν το μήνυμα και δεν τον απασχόλησαν ξανά!




Αχιλλέας Πούγγουρας (8/10): Ο Έλληνας στόπερ στάθηκε πλήρως στο ύψος των περιστάσεων και δεν επέτρεψε στη Σαλαμίνα να ολοκληρώσει κάποια προσπάθεια.

Ζβόνιμιρ Σάρλια (7/10): Μπήκε ως αλλαγή στο 68ο λεπτό, δε συνέβη κάτι συνταρακτικό στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Φακούντο Σάντσες (7/10): Από τα αριστερά και πάλι ο Σάντσες, ελλείψει… Γκάνεα. Είχε μια ωραία δημιουργία παίζοντας με το ανάποδο πόδι, όμως, ο Καμπετσής δεν συγκράτησε τη μπάλα εντός της περιοχής της Σαλαμίνας.

Αντόνιο Σαβιέρ (6/10): Φάνηκε να δέχεται χτύπημα στο πρόσωπο για πέναλτι στο φινάλε του αγώνα σε μια φάση που θύμισε εκείνη του Κυριόπουλου στον αγώνα με τη Χάποελ Μπερ Σεβά (ούτε τότε είχε δοθεί η παράβαση).

Αργύρης Καμπετσής (2/10): Σίγουρα και ο ίδιος δεν θα μπορούσε να βάλει στον εαυτό του μεγαλύτερη βαθμολογία. Αγωνίστηκε σε τρία διαδοχικά παιχνίδια και δεν έδειξε κάτι για να ανατρέψει την υπάρχουσα εικόνα που έχουν σχηματίσει οι άνθρωποι της ομάδας.

Γιώργος Βαγιαννίδης (7/10): Καλή εμφάνιση από τον δεξιό μπακ. Στα πρώτα του αγγίγματα με τη μπάλα θα μπορούσε να βρει ασίστ, αλλά το σουτ του Κυριόπουλου σταμάτησε δύσκολα ο Κίσσας.

Συμεωνίδης – Κρυπαράκος – Κυριόπουλος (7/10): Οι πιτσιρικάδες έδειξαν καλά στοιχεία και συνολικά σε αυτήν την τριάδα αγώνων στην Κύπρο κράτησαν την ομάδα στο ύψος της, όσο βρίσκονταν στο γήπεδο.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News