Νέα κίνηση Παναθηναϊκού για Ανουάρ

ΑΠΟΕΛ και Βαγιαδολίδ... δυσκολεύουν τη ζωή του Παναθηναϊκού

Την παραμονή του Ανουάρ και τη νέα σεζόν επιθυμούν στον Παναθηναϊκό και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί ο Τσάβι Ρόκα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Live Sport».

Ο Μαροκινός μέσος θα πρέπει να επιστρέψει στη Βαγιαδολίδ με το τέλος των πλέι οφ και η ρήτρα των 4 εκατ. ευρώ είναι φυσικά απαγορευτική για τους «πράσινους».

Οι εμφανίσεις όμως του 25χρονου άσου έχουν «ψήσει» τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας που θα επιδιώξει την επέκταση του δανεισμού με την ελπίδα να βρει πρόσφορο έδαφος και από την πλευρά της ισπανικής ομάδας.

O Ανουάρ έχει καταγράψει 14 εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό από τον Ιανουάριο όταν και ήρθε στο «τριφύλλι» και στο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν εκ των κορυφαίων για την ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News