Νέα εξέλιξη με Βοτανικό!

Βοτανικός: Ξένες εταιρίες για  το γήπεδο!

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Βέργης αποκαλύπτει τις σημερινές πολύ σημαντικές εξελίξεις για το πράσινο ποδοσφαιρικό «παλάτι».

Οπως γράφει στο sdna.gr:

Πριν από λίγη ώρα, στις 10 το πρωί, ολοκληρώθηκε η κατάθεση στο Δήμο Αθηναίων των φακέλων των υποψήφιων εταιρειών για το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετικό δημοσίευμα στο SDNA στις 11 Ιανουαρίου η σημερινή ημέρα αποτέλεσε dead line για τη διαδικασία και πλέον στον Δήμο Αθηναίων έχουν στα χέρια τους τις προσφορές.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δεν υπήρξε καμία ένσταση, γεγονός που -μαζί με τις προσφορές- ικανοποιεί τους ανθρώπους του Δήμου και πλέον τα πράγματα μπήκαν στην τελική ευθεία για να μάθουμε τον ανάδοχο του έργου.

Εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξει και σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Δρομολογείται συνεδρίαση της Επιτροπής Διαγωνισμού για την ερχόμενη Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου. Η Επιτροπή θα ελέγξει την εγκυρότητα των προσφορών και των εγγυητικών επιστολών που ήταν υποχρεωμένες να καταθέσουν οι εταιρείες, μια διαδικασία που λόγω Δημοσίου δεν μπορεί κάποιος να προσδιορίσει τις ημέρες-συνεδριάσεις που θα χρειαστεί για την ολοκλήρωσή της. Μόλις συμβεί αυτό θα παραπέμψει το θέμα στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Αθηναίων, η οποία θα αποφασίσει για τον ανάδοχο του έργου.

Όπως αντιλαμβάνεστε τα πάντα πια έχουν μπει στην τελική ευθεία για την πραγματοποίηση του ποδοσφαιρικού «παλατιού» στο Βοτανικό το οποίο περιμένουν εδώ και δεκαετίες οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News