Νέα Ευρωλίγκα: Οι ομάδες θα δίνουν και δύο ματς την ίδια εβδομάδα!

Νέα Ευρωλίγκα: Οι ομάδες θα δίνουν και δύο ματς την ίδια εβδομάδα!

Συμπιεσμένο και φουλ πρόγραμμα περιμένει τις ομάδες τη νέα σεζόν στην Euroleague, καθώς θα αναγκαστούν να δώσουν για πέντε φορές δύο ματς μέσα σε μία εβδομάδα!

Τελειωμό δεν θα έχουν οι υποχρεώσεις των ομάδων στην Euroleague της νέας σεζόν κι αυτό διότι από τον Οκτώβρη, μέχρι τον Μάρτιο τα παιχνίδια θα διαδέχονται το ένα το άλλο.

[ads2]

Οι ομάδες θα έχουν να δώσουν 30 ματς στη κανονική περίοδο συν αυτά στη φάση των «8» και προκειμένου να βγει το πρόγραμμα θα αναγκαστούν πέντε φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν να δώσουν δύο αγώνες μέσα στην ίδια εβδομάδα!

Ωστόσο, όπως εξήγησε το στέλεχος των διοργανωτών, Αντρέα Μπασάνι, τα ταξίδια σ΄ αυτές τις περιπτώσεις θα είναι κοντινά, δίνοντας μάλιστα παράδειγμα με με την Αρμάνι, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα ο Μπασάνι ανέφερε: «Η Αρμάνι θα πάει το ταξίδι στην Ελλάδα και θα παίξει την Τρίτη με τον Παναθηναϊκό και την Πέμπτη ή την Παρασκευή της ίδιας εβδομάδας με τον Ολυμπιακό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News