Νέα αρχή στα πλέι οφ

Νέα αρχή στα πλέι οφ

Η εκκίνηση του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ ήταν … άκυρη. Οι Πράσινοι έκαναν μια “μουδιασμένη” εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη και έχασαν δύο σημαντικούς βαθμούς στο ματς με τον Πανιώνιο, ωστόσο έχουν μπροστά τους την ευκαιρία για να κάνουν μια νέα αρχή σε αυτό το μίνι- πρωτάθλημα.

Το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ είναι ο πρώτος “τελικός” για τον Αντρέα Στραματσόνι και τους παίκτες του και ένα must win παιχνίδι για το Τριφύλλι.

[ads2]

Οι τρεις βαθμοί είναι αναγκαίοι για τους Πράσινους στην προσπάθεια για την πρωτιά στα πλέι οφ και νομίζω πως είναι αρκετά ξεκάθαρο πως δεν υπάρχουν πλέον πολλά περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες σε αυτή τη σειρά αγώνων και ιδιαίτερα σε εντός έδρας αναμετρήσεις. Άλλες “γκέλες” δεν …επιτρέπονται στα πλέι οφ και αν γίνουν, τότε θα στοιχίσουν…

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού και ο προπονητής τους είναι το πρόσφατο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και πρέπει να προσπαθήσουν να μην επαναλάβουν τα πολλά λάθη που έγιναν απέναντι στο Δικέφαλο του Βορρά στα τέλη του Φλεβάρη.

Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε με την εικόνα του στον αγώνα με τον Πανιώνιο και αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία είναι η έλλειψη ενέργειας από την ομάδα του Στραματσόνι, αλλά και τα σημάδια κόπωσης που έδειξαν σημαντικά στελέχη του Τριφυλλιού, όπως ο Λέτο και ο Ζέκα. Όμως το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι μια …άλλη ιστορία και αυτά τα παιχνίδια πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά!

Οι Πράσινοι θα βρουν απέναντι τους το βράδυ της Κυριακής έναν αντίπαλο που θα έχει σύμμαχό του την ψυχολογία- μετά την νίκη στην πρεμιέρα- ωστόσο θα έχουν και οι ίδιοι άλλον έναν …συμπαίκτη. Η πολύμηνη διοικητική τιμωρία που είχε επιβληθεί στον Παναθηναϊκό ανήκει πλέον στο παρελθόν, η Θύρα 13 θα ανοίξει για πρώτη φορά τις πύλες της μέσα στο 2016 και ο κόσμος του Τριφυλλιού περιμένει από την ομάδα του ένα δώρο …νίκης.

novasports.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News