"Ναι" σε Εξάστερο για Εμπάκουε

"Ναι" σε Εξάστερο για Εμπάκουε

Ο Παναθηναϊκός άρχισε απ’ τον Κρις Σίνγκλεντον το σχεδιασμό για τη θέση ξένου στο «5», αλλά δεν έχει δει… προκοπή εδώ κι ήδη εξετάζει εναλλακτικές.

Μία εξ αυτών είναι ο Τρέβορ Εμπάκουε και το «Plan B» δεν αποκλείεται να υλοποιηθεί μαζί του.

[ads2]

Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ μέχρι το 2018, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει πιθανότητα να κάνει τη… χάρη στον Παναθηναϊκό.

Η ισραηλιτική ομάδα δε θέλει να τον πληρώσει $800.000 για τη νέα χρονιά, κατέβαλε προσπάθεια να τον πείσει να συνεχίσει με λιγότερα, αλλά δύσκολα θα περνούσε το δικό της κι έτσι φέρεται να καταφεύγει στη λύση της αποδέσμευσης.

Μόλις ο παίκτης της παρουσιάσει πως έχει βρει τον επόμενο σταθμό του, είναι πιθανό η «ομάδα του λαού» να… χαρίσει το buyout, αφού έτσι θα ξεφορτωθεί το ασύμφορο συμβόλαιό του και θα ‘χει σίγουρο κέρδος.

gazzetta.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News